Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Hikvision overvåkningssystem med innebygget alarm

Til salgs9 998 kr

Beskrivelse av varen

Kamerasystem med kameraer som har blinkende strobelys og sirene eller advarsel. Kameraene har mikrofon og høyttaler. De har Acusense for gjenkjenning av personer og bilder, og dermed unngå falske alarmer. Det har to-veis lyd for å kunne snakke med personer på stedet.

Systemet inkluderer også en Hikvision videoopptaker med POE-switch og harddisk. Kameraene har meget god 4 megapixel bildekvalitet og vidvinkel linse som dekker et stort område. Opptakeren kan kobles til skjerm eller bare brukes via mobil/PC. Systemet er på norsk, og meget enkelt å sette opp og bruke.

Velg også med færre eller flere kameraer.

Trykk "Til Nettbutikk" til høyre for å lese mer og kjøpe produktet.

Stikkord: DVR, sett, pakke, kit, digital opptaker, videoopptaker, Hikvision, dome, Infrarød, kamera, kameraer, kamerasett, sikkerhet, overvåkning, overvåking, overvåkningskamera, fjernovervåking, mobilovervåking, alarm, innbruddsalarm, ip-kamera, nettverkskamera, sikkerhetssystem, innbrudd, 420, H.265, opptak, sikkerhetssone, HD-SDI

Nøkkelinfo

Tilstand
Ny

Generell info

Se vårt store utvalg i kamerapakker og utstyr i vår nettbutikk her (kopier og lim inn i nettleseren):

Vi anbefaler også å kjøpe kameraskilt. Se vår nettbutikk!

Vi kan også tilby hjelp med å designe en god løsning for din bedrift. Ring oss på 21 68 23 00 eller besøk vårt showroom i Hoffsveien 16 på Skøyen i Oslo, eller vår webside www.netcam.no for ytterligere informasjon!

NB: Bildene er for illustrasjon. Faktisk utseende kan variere noe. Forbehold om feil i beskrivelser og pris. Oppdaterte priser finnes alltid i vår nettbutikk (se link til høyere).

Beliggenhet

Kart med kartnål0275 Oslo
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode210267390
Sist endret22. sep. 2022 04:41

Rapporter annonse

Logo