INAKTIV

Bolia North - SOLGT

Til salgs
6 400 kr
NB!NB Alle henvendelsene her på Finn vil bli besvart og svaret kommer i din Mail inbox knyttet til Finn bruker.

Flott Bolia North 2-seter selges! Sofaen kommer i en nydelig mørkegrå farge. Dette er en design sofa i høy kvalitet med god sittekomfort og stilfulle bein i valnøtt

Det er ingen skader eller slitasjer på sofaen. Sofaen er nyrenset og putene er vasket. Vi tilbyr rask og gratis levering i områder i viken og Oslo. Vi har nå mulighet for levering andre steder i Norge også! Ta kontakt med oss for pris på levering og evt andre spørsmål.

Mål:
Bredde: 182cm
Dybde: 90cm
Bein: 20cm

Visning er etter avtale. Grunnet Covid 19 prøver vi å minimalisere visningene. Ved covid-19 tilbyr vi heller ikke innbæring for øyeblikket men mulighet for bærehjelp til inngang, heis etc.
Tilstand Brukt

Generell info

OM:
Miljø sofa er et ny oppstartet firma som selger brukte sofaer i god stand. I dag kaster vi mye unødvendig ting, og vi i Miljøsofa har en visjon om å gjøre noe med dette. Hvorfor skal man bruke mye penger på en ny sofa når man nesten får det samme ved å kjøpe en brukt? Bedre for lommeboken, og ikke minst miljøet!

Du kan føle deg trygg når du handler hos oss!
Vi har brukthandelbevilling fra Politiet!

ÅPNINGSTIDER/VISNING:
Vi har visning av sofa etter avtale. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på miljosofa@gmail.com for å avtale.

LEVERING:
Vi tilbyr gratis levering i Oslo og deler av Viken. For levering utenfor disse områdene tar vi et kjøretillegg. Vi er fleksible på tidspunkt for levering etter kundens behov. Vi tilbyr ikke oppbæring av sofaen. Om det er ønskelig kan det avtales på forehånd med sjåfør.

BORTKJØRING AV GAMEL SOFA:
Miljøsofa tilbyr bortkjøring av din gamle sofa ved et kjøp fra oss mot et gebyr på 500 kr. Om sofaen vil være aktuell for videresalg hos oss tilbyr vi å hente den gratis. Gjerne send oss en mail til: miljosofa@gmail.com med bilder av den gamle sofaen så vi kan vurdere. Ønsker du å benytte deg av bortkjøring så ønsker vi at den gjøres klar før vi kommer for retur av varen.

-Spar miljøet, spar penger

Ramstadsletta 24, 1363 Høvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 209894531
Sist endret 6. mar. 2021 15:13

Rapporter annonse