Topping D70s d/a konverter m/MQA dekoding

Til salgs
6 990 kr
Topping D70s er en ny d/a konverter som tar over rollen som toppmodell etter at D90 gikk ut av produksjon.

Teknisk info
D70s er fullbalansert og har 1 sett XLR utganger og 1 sett RCA utganger. Den har innebygget volumkontroll og kan drive en effektforsterker direkte med sine 2,5 volt (RCA) og 5 volt (XLR) på utgangene. Men, den kan også settes i DAC Mode hvis en ønsker å bruke den som ren d/a konverter.

Måledata
Kanalseparasjon: -142db @1kHz
Harmonisk forvrengning: <0.0002% - @20-20.000Hz
SNR: 127dB @1kHz
Støy: <1.3uVrms
Utgangsnivå: 2,5V (RCA) 5V (XLR)

Link til vår produktside
Du kan bare klikke på "Kjøp i nettbutikk (røde knappen til høyre), og du vil komme til vår nettbutikk. D70s er lagervare i både svart og sølv finish, og sendes med Posten samme dag hvis du bestiller før kl. 13.30.

Innganger
D70s har USB, Optisk, IIS, XLR og RCA digitale innganger. For å dekode MQA fra f.eks. Tidal, så må en bruke USB-inngangen.

Formater
D70s kan avspille opptil 768kHz / DSD 512.

Bluetooth
På baksiden er det en liten antenne og du kan overføre musikken trådløst fra din mobiltelefon, og det er superenkelt å parre D70s mot din mobil. Den benytter Bluetooth 5.0 (LDAC), og lydmessig så fungerer dette utrolig bra, og veldig praktisk når du ligger på sofaen og vil overføre lyden fra mobilen direkte over til stereoanlegget.

Tester
Topping har bestemt seg for å være konge på haugen når det gjelder målinger, og D70s har måledata som kan sammenlignes med det dyreste du kan kjøpe. Betyr målinger alt for lyden? Nei, noen ganger så foretrekker en kanskje å farge lyden litt, men vår erfaring er at dette ikke bør skje i digital-til-analog konverteringen. Her bør måledata være i toppklasse, og alt du hører kan i dag måles.

Amerikanske AudioScienceReview anbefaler D70s på det sterkeste, og du kan lese testen her: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/topping-d70s-mqa-review-dac.18728/

Soundnews skrev: "I cannot go on without awarding the D70S our highest badge, it really deserves one as it performs like a high-end DAC from any point of view!" - Link til hele testen: https://soundnews.net/sources/dacs/topping-d70s-mqa-dac-review-raising-the-bar/

Returrett
Vi har 14 dagers full returrett på alle våre produkter. Liker du ikke produktet så får du tilbake pengene dine.

Vår mening
Hifisentralen anbefaler Topping D70s på det sterkeste, og det er helt utrolig at en kan få et slikt produkt til denne prisen. Vi er ikke objektive ettersom vi selger produktet, men utrolig vanskelig og ikke sette pris på hva Topping har fått til med dette produktet.

D70s har måledata som som bringer minnene tilbake til 1997 og lanseringen av dCS Elgar d/a konverter som den gang hadde målinger som ingen andre kunne vise til og som hadde en prislapp på kr. 125.000. Elgar var datidens Målemonster , og den fikk raskt tittelen som verdens beste dac av over 50 ulike magasin. Spørsmålet var hvor lang tid det ville ta før tilsvarende ytelse ville bli tilgjengelig til en fornuftig pris. En 40" tommers flatskjerm i 1998 kostet kr. 100k, og en slik tv får du i dag for et par tusenlapper + langt bedre bildekvalitet.

Slik burde det vel også være med hi-fi produkter, og så kom Topping... :)

Hvem er Hifisentralen?
Vi er Norges største forum for high-end audio, lyd og musikk, og vi har vært på markedet i 21 år. På våre sider kan du diskutere lyd og musikk med andre audiofile, og du kan også lese nyheter om det meste som beveger seg innenfor den audiofile bransjen i Norge.

www.hifisentralen.no (Nyheter og forum)
www.hifisentralen.com (Vår nettbutikk)


Kundeservice
Vi ønsker å være best på kundeservice, og vi har superrask levering. Lagerførte produkter sendes samme dag, og tar du kontakt via email så vil du stort sett få svar i løpet av veldig kort tid 7 dager i uken. Du kan også ringe oss hvis du foretrekker å snakke med oss.

Andre Topping produkter
Topping L30 hodetelefonforsterker - Topping E30 d/a konverter - Topping A90 hodetelefonforsterker - Topping Pre90 forforsterker - Topping D50s d/a konverter - Topping A50s hodetelefonforsterker - Topping D10s d/a konverter - Topping RCA kabler - Topping XLR kabler


Velkommen til en hyggelig rask netthandel
Topping kan kjøpes i nettbutikker over hele verden, men kjøper du fra Hifisentralen er du sikret av den norske kjøpsloven, og vi kan også tilby lynkjapp service hvis noe skulle gå galt.
Type CD-spillere
Tilstand Ny

3302 Hokksund

Annonseinformasjon

FINN-kode 209842625
Sist endret 11. mar. 2021 02:39

Rapporter annonse