INAKTIV

Brukt Kärcher HDS 6/14 C Høytrykksvasker

Til salgs
13 999 kr
Fra et konkursbo selges brukt Kärcher HDS 6/14 C Høytrykksvasker. Fungerer fint, men selges uten garanti. Var i bruk til bedriften gikk konkurs. Her vært lagret inne. Veiledende pris er 34.000 kr. Salget er momspliktig.

Denne varen kan hentes etter avtale. Sendes ikke.

Kärcher HDS 6/14 C Høytrykksvasker

Kompakt 1-fas varmtvannsvasker med høy ytelse og avansert utstyr. Unik Eco-modus sikrer miljøvennlig og økonomisk drift. Brukervennlig håndtering gjennom en enkel og lett tilgjengelig justerbar bryter. Utmerket mobilitet takket være styrehjul og store bakhjul. Solid chassis med integrerte tanker for rengjøringsmiddel og brensel. Drivstofftank og kjemitank er praktisk plassert og vendt mot brukeren når maskinen benyttes. Ergonomisk høytrykkspistol med Softgrip. Servobetjening for regulering av vannmengde og trykk m.m. Praktisk rom for oppbevaring av diverse tilbehør. Tørrkjøringsbeskyttelse med nivåindikator på drivstofftanken sørger for at pumpen kobles ut når pistolen ikke er i drift. Dette forhindrer tørrkjøring av pumpen, gir god sikkerhet og øker levetiden. Maskinen er utstyrt med avgassensor som automatisk stenger brenneren ved manglende vanntilførsel eller ved soting. Maskinen lager lite vibrasjon, men er allikevel utstyrt med SDS-slange som kompenserer for eventuelle vibrasjoner og trykklekkasjer. Dette sikrer lang levetid.


SDS-system reduserer vibrasjon i vanntrykket og risting i pistol og lanse. Stort vannfilter beskytter pumpen mot skade. Vannmykningssystem beskytter varmespiralen mot forkalkningsskader. Store hjul og et styrehjul. Store bærehåndtak gjør det enkelt å løfte høytrykksvaskeren inn i bil etc. Vippehjelp som forenkler transport av maskinen, og gjør det lettere å komme forbi trapper og fortauskanter etc.
EASY!Force høytrykkspistol gjør det mulig å arbeide uanstrengt!
EASY!Lock hurtigkobling er holdbar, robust og fem ganger raskere enn skrukobling.
Tilstand Brukt

Generell info

Cupo selger og kjøper konkursbo og varepartier. Vi har for tiden lokaler i Kjeller (Lillestrøm). På Kjeller selges også brukte og nye gjenstander, og tusenvis av nye klær o.l. De fleste gjenstandene kan hentes på Kjeller i butikkens åpningstider. Vi fyller på med nye varer daglig, følg oss på Facebook!

https://www.facebook.com/#!/Cupo-Limited-224897727582518/?fref=ts

Åpningstider på Kjeller
man-fre: 11-19
Lørdag: 11-16

Stranveien 3c, 2005 Rælingen

Annonseinformasjon

FINN-kode 208088224
Sist endret 24. feb. 2021 12:42

Rapporter annonse