Achielle Alfons

Til salgs
33 990 kr
Achielle Alfons er det rette valget for deg dersom du ønsker deg en bysykkel med retro utseende, men fortsatt ønsker å være et steg foran når det kommer til teknologien. Sykkelen leverer alt du måtte ønske fra en moderne bysykkel og gjør at du enkelt vil kunne håndtere de små daglige ærendene.

Sykkelen er designet med komfort som hovedfokus. Rammeprofilen er laget for å gi deg mest mulig oppreist sittestilling for økt komfort og oversikt over omgivelsene. Setet har god fjæring for å gi deg god demping ved ujevnheter i asfalten eller fortauskanter.


Achielle Alfons kommer med en Shimano Steps E5000 motor. Motoren har 40nm dreiemoment. Det gir deg god fart i bratte bakker, enkel akselerasjon ut av lyskryss og sterk drahjelp til eventuell last du skulle ha på bagasjebrettet. Steps E5000 gir deg opp til 200% motorhjelp basert på hvor mye kraft du selv legger ned i pedalene. Den er en av de mest stillegående motorene på markedet slik at du nesten ikke merker at du sykler på en El-Sykkel. Batteriet er et Shimano 418 wh batteri festet på bagasjebrettet. Det har en rekkevidde på opptil 70km. Realistisk rekkevidde kan variere basert på terreng, forhold og valgt assistansenivå.


Displayet som er satt på har simpelhet som hovedfokus. Det har en rekke nyttige funksjoner. Det innebærer blant annet distansemåler, tidsmåler, klokke, estimert rekkevidde, og gjenværende batterikapasitet. Sykkelen kommer med systemintegrerte front og baklys som tilfredsstiller norsk lov. Disse styres med noen tastetrykk fra computeren. Innebygget i systemet er det også walk-assist. Det innebærer at motoren gir svak assistanse uten at du trenger å rotere pedalene for å assistere deg ved trilling av sykkelen. Dette styres fra computeren. Du kan koble til Shimano sin E-tube smartphone app for mer detaljert info og diagnostikk av sykkelen.


Achielle Alfons har et 8-delt Shimano Nexus nav gir. Fordi girsystemet sitter på innsiden av navet i bakhjulet, er det godt beskyttet mot vær og vind. Det gjør at dette systemet krever helt minimalt med vedlikehold sammenlignet med et tradisjonelt utvendig gir. Det gir også sykkelen et renere og mer retro utseende. Sykkelen er utstyrt med Hydrauliske skivebremser fra Shimano. Det gir deg gode stoppeegenskaper selv i våte og glatte forhold.


Achielle har utstyrt sykkelen med alt det tilleggsutstyret du måtte trenge til en klassisk bysykkel. Det innebærer støtte samt bagasjebrett med mulighet for sidevesker. Alfons har en rammemontert lås slik at du har mulighet til å kjapt låse bakhjulet dersom du skal sette fra deg sykkelen i korte perioder. Sykkelen kommer ferdig utstyrt med systemintegrerte lys som tilfredsstiller norsk lov. Disse styres enkelt fra computeren. Sykkelen har integrerte skjermer foran og bak for å beskytte deg på våte dager.Sykkelen kommer i følgende farger:

- Armygreen (glossy)

Se siste bilde for fargereferanse


Besøk vår butikk i Oslo for prøvekjøring da vel!


Spesifikasjoner:

Motor: Shimano Steps E5000
Dreiemoment: 40nm
Batteri: Shimano 418 wh
Gir: Shimano Nexus 8
Bremser: Shimano Hydrauliske skivebremser
Computer: Shimano Steps E6010
Lys: Systemintegrerte front og bak
Lås: AXA Defender
Dekk: Schwalbe Fat Frank
Skjermer: Integrert i ramme
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Bike Brothers Oslo

Pilestredet, 47B, 0350 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 207657317
Sist endret 10. feb. 2021 14:21

Rapporter annonse