Leica Geovid 10x42 HD-B 3000

Til salgs
25 900 kr
Kjøpt ny i 2018 for 31900,- Utpakket og så vidt testet. Som ny
Kr 25900 eller bud

Leica Geovid 10x42 HD-B 3000
Leica tar avstandsmåling til et nytt nivå med Leica Geovid HD-B 3000 og setter samtidig en ny standard for kikkerter med avstandsmåler.

For 25 år siden lanserte Leica den første kikkerten med integrert avstandsmåler. Den gang var det en innovativ bragd - i dag er det en arv og et grunnlag som Leica bygger på.

Leica HD-B 3000 Teknisk

Funksjoner og fordeler
Ved å kombinere tradisjon og innovasjon har Leica utviklet tidenes beste Geovid.

Åpen og ergonomisk design
Nye Leica Geovid HD-B 3000 har fått nytt design som er utviklet helt fra bunnen av. En åpen og ergonomisk passform, samt buede rør i magnesium, gjør at kikkerten er enkel å holde og gir samtidig perfekt vektbalanse. To knapper for avstandsmåling og ballistisk funksjon er ergonomisk plassert på toppen, og er like lette å bruke for høyrehendte som venstrehendte.

Høy optisk ytelse med nytt prismesystem
Det patenterte Perger-Porro prismesystemet, kombinert med Leica sin innovative HD-optikk, gir et tredimensjonalt bilde med høy kontrast og skarphet helt ut til kantene. I tillegg har lysgjennomgangen økt betraktelig sammenlignet med tidligere Geovid-modeller.

Last opp ballistisk informasjon på microSD-kort
Leica Geovid HD-B 3000 er den første kikkerten i verden der du kan legge inn spesifikk kaliberinformasjon og laboration, i tillegg til 12 forhåndsinnstilte ballistiske kurver. På Leica sine hjemmesider finner du en ballistisk kalkulator med valg av standard ammunisjon og ladning. Du kan også legge inn uvanlige kombinasjoner.

Advanced Ballistic Compensation (ABC)®
Den nyutviklede ballistiske funksjonen ABC® (Advanced Ballistic Compensation) gjør det enklere og mer pålitelig for jegeren å velge det korrekte siktepunktet. Ved å trykke på en knapp evaluerer den integrerte ballistiske kalkulatoren en stor mengde med forskjellig informasjon på et brøkdel av et sekund, og gir dermed presise detaljer om hvor du skal sikte. Kulebanekalkulasjonen tar hensyn til avstand, vinkel til målet, temperatur og lufttrykket i beregningen. Det ballistiske systemet ABC gjør at relevante data kan vises for forskjellige jaktsituasjoner:

For jegere som bruker et klassisk retikel i kikkerten vil Leica Geovid HD-B 3000 vise avstand og antall centimeters korreksjon.
For jegere som har et ballistisk retikel er det informasjon som viser den horisontale avstanden – og tar automatisk hensyn til vinkelen til målet, temperatur og lufttrykk.
For jegere som kalibrerer ved hjelp av retikel-justering (ASV/TT) vil antall klikk vises.
Trygg laser med økt måleravstand
Leica Geovid HD-B 3000 kan måle opp til 2750 meter på grunn av en ny type elektronikk. Den maksimale måletiden er målt til 0,3 sekunder. Dette gjør laseren til den raskeste på markedet. I tillegg vil ikke laseren skade øyet.

Andre egenskaper:

Større LED-tall
Automatisk lysjustering av LED-tallene
AquaDura-belegg
Fire øyemuslingposisjoner for bedre komfort
Produksjonsland: Tyskland
Vekt: 980g
Tilbehør: Neoprene bærestropp, linsebeskyttere, okularbeskyttere, batteri, Cordura veske
Forstørring: 10x
Objektivdiameter: 42.00 mm
Utgangspupil:4,2mm
Synsfelt v/100m: 11,4
Skumringsverd: i20,5
Lengde: 178.00 mm
Tilstand Brukt

Generell info

Åpningstider
Man-Fre 08.30-17.00
Lørdag 10.00-15.00

Distriktets største våpen forhandler mellom Ålesund og Førde.

Tonningsgata 30, 6783 Stryn

Annonseinformasjon

FINN-kode 207543050
Sist endret 9. feb. 2021 13:08

Rapporter annonse