Aqua Marina SUP Vapor 10'4"

Til salgs
4 490 kr
Vapor er et allround oppblåsbart SUP-brett som er beregnet for personer opp til ca 80 kg. Dette brettet passer derfor til de aller fleste, både barn og voksne i alle aldre.

Brettet er enkelt og lett å håndtere, og pumpes opp på kun få minutter. Vapor veier bare 8,5 kg og tar liten plass i baggen som følger med i prisen. Dette er et meget prisgunstig og slitesterkt SUP-brett.

Vapor er et stabil og morsomt brett å padle. Dette er et typisk brett som de yngste i familien vil ta veldig stor glede av. Fordi det ikke er lenger enn 315 cm er det enkelt og lett å manøvrere. Man føler at man alltid har kontroll på brettet når man er ute på vannet og padler.

Brettet glir veldig godt i vannet og er en glede å padle, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. Det er retningsstabilt og enkelt å håndtere.


Brettets fasong og form gjør at det er enkelt og trygt å padle det. Det er enkelt å manøvrere, selv for nybegynnere. Vapor er fint på hytta, i båten eller på biltur. Det er trygt, stabilt og lettpadlet. Dette er et av de mest populære og brukervennlige brettene i sin klasse på markedet.FØLGENDE FØLGER MED OG ER INKLUDERT I PRISEN:
1 x SUP Vapor - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)
1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Lastestrikk for montering på d-ringene
1 x Styrefinne
Tilstand Ny

Nedre Eikervei 12, 3045 Drammen

Annonseinformasjon

FINN-kode 207413743
Sist endret 8. feb. 2021 10:11

Rapporter annonse