DMSO 100 ml 99,9% høy renhet

Til salgs
220 kr
Dimetylsulfoksid (DMSO) er et fargeløst og luktfritt organisk allsidig løsemiddel med et bredt spekter av applikasjoner og bruksområder.
HØYESTE KVALITET ? Med en renhet på 99,9% tilsvarer vår DMSO PH. Eur. Sertifisering (europeisk farmakopé)
TÜV GODKJENT OG SIKKER ? Vår DMSO er 100% EU-kompatibel og har blitt sjekket av TÜV-Rheinland. Vi går ikke på akkord når det gjelder din sikkerhet!
PRAKTISK & ENKEL ? Ubrytbar HDPE-flaske med barnesikker lukking og integrert dråpe for enkel dosering
LAGET I TYSKLAND ? Få merkevareproduktet vårt i premium kvalitet nå
Kjøp vår premium DMSO nå!

DMSO - universal løsemiddel (100 ml)
Dimetylsulfoksid (DMSO) er et fargeløst og luktfritt organisk allsidig løsemiddel i laboratorier og teknologi. Den svært høye renheten på 99,9% tilsvarer Ph.Eur. Sertifisering. Avhengig av applikasjonen kan den lett blandes med vann i alle forhold. Den har et bemerkelsesverdig antall gode egenskaper og er ekstremt allsidig.

Lagring og holdbarhet:
Hold det tørt, ved romtemperatur, tett lukket og utilgjengelig for barn! DMSO brukes ved lave temperaturer under 18 C, f.eks. krystallinsk og fast under transport eller om vinteren. Dette er helt normalt og ufarlig. Varmes opp i et lunkent vannbad, blir det flytende igjen. Tørk straks rester av tekstiler og overflater med en fuktig klut. DMSO er en langsiktig stabil forbindelse og derfor veldig holdbar.

Miljøvern:
Råvarene til vår miljøvennlige emballasje og produktinformasjonsarket er fra bærekraftig skogbruk (FSC) og trykt på en klimanøytral måte. Flaskene våre, den barnesikre lukkingen og etiketten er laget av PE-materiale og skal resirkuleres.

Innhold:
100 ml 99,9% dimetylsulfoksid ren Ph.Eur (CAS Nr: 67-68-5, EC-Nr: 200-664-3) Taric: 29091990
Tilstand Ny

Generell info

www.aquartino.no

Frakt for vare under 1000.- kroner kommer i tillegg.

5360 Kolltveit

Annonseinformasjon

FINN-kode 206529758
Sist endret 31. jan. 2021 16:27

Rapporter annonse