Zeolit-bentonitt blanding GAIAgold

Til salgs
590 kr
GAIAgold - informert og energisk zeolit-bentonittblanding
300g i fiolett glass (Miron)
Som naturlige produkter er zeolit og bentonitt eksepsjonelt verdifulle gaver fra Mother Earth (GAIA). Vår GAIAgold er en blanding av aktivert og mikronisert vulkansk zeolit med opptil 97% naturlig klinoptilolit og naturlig aktiv, basisk bentonitt (farmasøytisk kvalitet testet for skadelige stoffer med over 95% montmorillonitt). Den kombinerer og forsterker gjensidig de spesielle egenskapene til begge mineralene på en ideell måte. Bare gjennom ultrafin sliping (ingen nanopartikler!) GAIAgold oppnår en veldig stor aktiv overflate og dermed ENORME EFFEKTIV OVERFLATE ? Takket være ultrafin sliping (ingen nanopartikler) har vår GAIAgold en ekstremt forstørret aktiv overflate sammenlignet med konvensjonelle zeolitpulver!
HØYESTE KVALITET ? Vi bruker bare materialer av høyeste kvalitet i alle våre produkter. GAIAgold er farmasøytisk kvalitet som er testet for skadelige stoffer av tyske laboratorier. Alt for din sikkerhet!
DETOKSIFISERING ? Vår GAIAgold for optimal avgiftning og dreneringsegenskaper. Zeolit-bentonitt-blandingen er utelukkende informert og energisk.
Kjøp vårt unike GAIAgold nå!optimale avgiftnings- og fjerningsegenskaper for tungmetaller som bly og kvikksølv, miljøgifter som plantevernmidler og fluor. Det kan til og med trygt binde radioaktive isotoper til seg selv
Infopati:
Denne Detoxx mineralblandingen leveres uten andre tilsetningsstoffer eller blandinger. Imidlertid ble GAIAgold også informert og energisk infopatisk. Infopati ifølge alternativ utøver Ekkehard Sirian Scheller handler om å formidle informasjon for helhetlig selvkorreksjon av forstyrrede og irriterte systemer. Dette er et av de nye produktene som har blitt lisensiert eksklusivt for oss over hele verden av Institute for Infopathy. For mer informasjon, se www.inforal.org.
Miljøvern:
Råvarene til vår miljøvennlige emballasje og produktinformasjonsarket er fra bærekraftig skogbruk (FSC) og trykt på en klimanøytral måte. Flaskene våre, den barnesikre lukkingen og etiketten er laget av PE-materiale og skal resirkuleres. Glassflasken kan legges i det gamle glasset.
Lagring og holdbarhet:
Hvis det lagres på et kjølig og tørt sted, holder GAIAgold i mange år hvis det ikke er åpnet! Bruk innen 12 måneder etter åpning.
Fare:
Bruk bare tre- eller plastskjeer, INGEN metall!
Bruksområder:
Rensing og avklaring av vann som i akvariehobbyen.
Rør 1 / 2-1 ts GAIAgold i et glass vann morgen og kveld.
Innhold:
300 g informert mineralblanding (80% zeolit + 20% bentonitt) i Miron fiolett glassflaske
Taric: 28421000 + 25081000
Tilstand Ny

Generell info

www.aquartino.no

Frakt for vare under 1000.- kroner kommer i tillegg.

5360 Kolltveit

Annonseinformasjon

FINN-kode 206528672
Sist endret 31. jan. 2021 16:21

Rapporter annonse