Doseringsett

Til salgs
120 kr
Praktisk doseringsett

NYTT ? Nå mer innhold til samme pris
PRAKTISK ? passer i vesken din og er derfor ideell når du reiser
EXAKT ? Tillater en nøyaktig dosering av ml
IDEALTILSETNING ? for bruk av CDS pluss
Kjøp vårt praktiske doseringsett nå!
Det praktiske doseringsettet
Praktisk doseringsett for eksakt ml og dråpedosering med en fin doseringspipette og en doseringskopp med et fast lokk for porsjoner til engangsbruk. Den elegante pumpesprayflasken laget av høykvalitets Miron-glass for desinfisering av overflaten er ideell som det første utstyret til vår maltesiske mineralolje CDS pluss for behandling av drikkevann. Mironglas tilbyr en optimal beskyttelse av innholdet mot skadelig eksponering for lys, øker holdbarheten og utvider dermed effektiviteten.
Bruksområder:
Når du er på ferie, bruker mange kunder pumpesprayflaskene f.eks. for rask desinfisering av hender, dørhåndtak og toalettlokk. I tillegg til drikkevann kan du også bruke det til å rengjøre overflater på kjøkken og bad, kjøleskap, skjærebrett, tannbørster, drikkeflasker, luftfukter, klesvask, men også kjøtt, frukt og grønnsaker (f.eks. Mot hepatitt A, EHEC, miltbrann, Escherichia coli).
Applikasjoner:
Mobil drikkevanns behandling f.eks. for campingvogn, yacht / båt, reise, hotell, utendørs og fotturer. Du kan bruke den - i tillegg til drikkevann - f.eks. Rengjør overflater på kjøkken og bad grundig som kjøleskap, skjærebrett, tannbørster, drikkeflasker, luftfukter, klesvask, men også kjøtt, frukt og grønnsaker (f.eks. Mot hepatitt A, MRSA, EHEC, miltbrann, Escherichia coli). Dyreelskere har en pålitelig måte å desinfisere bur, boder, drikkevann og fôringssteder med MMS-dråper.
Miljøvern:
Råvarene til vår miljøvennlige emballasje og produktinformasjonsarket er fra bærekraftig skogbruk (FSC) og trykt på en klimanøytral måte. Kast avfallspapiret. Flaskene våre, den barnesikre lukkingen og etiketten er laget av PE-materiale og skal resirkuleres. Glassflasken og pipetten kan legges i det gamle glasset.
Innhold:
2 x glassflaske 50 ml DIN18
1 x sprøytehette DIN18
1 x glasspipette for dråpedosering DIN18
1 x doseringspipette 6 ml (PE)
2 x doseringskopper 6 ml (PE) med lokk
Taric: 90183110

Forenelighed doseringen sæt med DMSO og CDS
Alle komponenter af doserings sæt er fremstillet af glas eller HDPE og således ufølsom over for chlordioxid fra MMS CLASSIC og CDSplus og DMSO. Kun pumpen spray hoved er lavet af andre materialer. Det er af tekniske årsager i øjeblikket ikke muligt andet. Chlordioxidet / DMSO-opløsning bør forblive blot i den korte varighed af brug i afmålt dosis sæt når pumpen sprøjtehovedet skal anvendes. Til permanent opbevaring af sprøjtehovedet ville være ganske hurtigt. Med glaspipette som et dække, skete dette ikke. Vi bruger de bedste komponenter på markedet i øjeblikket.
Tilstand Ny

Generell info

www.aquartino.no

Frakt for vare under 1000.- kroner kommer i tillegg.

5360 Kolltveit

Annonseinformasjon

FINN-kode 206527167
Sist endret 7. mar. 2021 18:28

Rapporter annonse