Video

Ravnø Sabotør | Cargo Pants - Ravn

Til salgs
3 699 kr
Ravnø Ventile L24 Sabotør? Cargo bukser |

Ventile? er ikke ukjent for deg som ferdes mye ute i naturen, dette er en helt unikt material med de beste egenskaper. Et plagg med DNA fra Tenzing og Hillarys første bestigning av Everest, – og mange arktiske ekspedisjoner. (Les mer her)

Farger:

Ravn kan best beskrives som Grå-svart/Antrasitt.

Whisky er vel, akkevit eller whisky :).

Sand, er skitten snø, en anelse grå-brun men hvit som helhetsinntrykk.

Signal er Klementin Oransje.

Bjørk er både grønn og grå – litt avhengig av lyset.

Blir du klam i membranbukser? -eller lei av att det blåser rett gjennom bomullsbuksene dine? Det er ikke mange produsenter i verden som lager bukser med dette fantastiske materialet. Ventile er kostbar å produsere, – men egenskapene taler for seg selv. Dette er kvaliteter som vi setter stor pris på. Høy vind tetthet, vær motstand , -det tar tid for vann å presse seg gjennom, mye lenger tid enn vanlige blend-tekstil bukser -samt att Ventile tørker ekstremt fort.

Ravnø er første klesmerke i verden som har klart å trykke på Ventile. Her har du en unik mulighet til å skaffe deg Ventile bukser i vår patenterte camo.

I tillegg til vår Lupus og Shadow kamuflasje så har vi laget et begrenset antall ensfargede bukser.
Tilstand Ny

Generell info

Norhunt ble etablert i 2016 men ideen startet allerede i 2014, ideen var en forretning/børsemakerverksted med fokus som spesialforretning med børsemakerverksted for jegere, villmarkinger og friluftsfolk!

Vi skal holde høy Service, Kvalitet, Kunnskap og veiledning. Vi etterstreber å alltid være der for våre kunder gjennom hele prosessen om det skulle være nytt våpen, ny optikk eller for utberinger/reprasjoner av ditt eksisterende våpen.

Sender over hele landet.
Våpen selges mot gyldig ervervstillatelse.

2040 Kløfta

Annonseinformasjon

FINN-kode 206307824
Sist endret 10. apr. 2021 14:43

Rapporter annonse