Video

Rotel Michi X5 Integrert superforsterker med DAC 2x350w

Til salgs
74 990 kr
Rotel Michi X5 er den største av de to integrerte modellene fra high end-serien "Michi" til Rotel. Her får du en stor forsterker fysisk, som leverer en enda større lyd. Med 2x350w utgangseffekt i 8 Ohm, og 600w i 4 Ohm, skulle de fleste høyttalere holdes godt i sjakk.
X5 er også godt utstyr med det meste man trenger av inn og utganger, og har også støtte for platespiller med både MM og MC pick up.

Lydmessig er X5 veldig lik sine storebrødre. Her får du en veldig stor dybde i lyden, med en veldig god evne til å tydelig skille plasseringen av instrumentene fra hverandre. Den har også en forførende evne til å tilgi musikk med litt harde og skarpe innspillinger, og gjengi den med en touch av sødme i toppen som gjør at det aldri blir slitsomt. Stålkontroll på bassen, som man egentlig forventer av en slik atomreaktor, men fortsatt veldig lett på tå når musikken krever det.
Utseendemessig er dette en lekker sak, med veldig høy kvalitetsfølelse, og burde passe inn i alle hjem med tak.

X5 er tilgjengelig for demo i vår butikk, sammen med de øvrige modellene i Michi-serien, så ta gjerne kontakt for mer info, eller kom innom og bli overbevist først som sist.
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt butikk i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 205488097
Sist endret 22. jan. 2021 12:41

Rapporter annonse