Nyhet! Yamaha Aventage RX-A2A

Til salgs
9 990 kr
Fundamentet for å gi deg god lyd er forsterkerens kvalitet.

Yamaha RX-A2A har 7 kraftige forsterkere som leverer 100 watt i hver kanal (8 ohm, 0.06% THD). Forsterkerne er konstruert med høy Slew Rate, som gjør at de er svært hurtige og responderer raskt på endringer i signalet. Dette er spesielt gunstig når man spiller høyoppløst musikk.

AVENTAGE-serien er de beste modellene fra Yamaha.

Benytter komponenter av høyere kvalitet, slik at forsterkeren gjengir lydsignalet med lavere forvrengning og større presisjon.

Du får renere og klarere lyd som bringer deg tettere på musikken og du hører flere detaljer i filmen. Med HDMI 2.1 er receiveren klar til å vise bilder med 8K oppløsning og de siste bilde og spill formatene. Dolby Atmos gir deg en tredimensjonal lydopplevelse og med 7 kanaler på 100 watt (8 ohm, 0.06% THD) er forsterkeren godt rustet til å drive dine høyttalere.

Yamaha sitt MusicCast system som gir deg tilgang til det du trenger av moderne strømmetjenester, også i flere rom. MusicCast lar deg også bruke trådløse bakhøyttalere så det er enkelt for deg å få en ekte kinoopplevelse i ditt hjem.
Tilstand Ny

Generell info

Vi sender i posten over hele landet.

Hellenvegen 15, 2022 Gjerdrum

Annonseinformasjon

FINN-kode 204693746
Sist endret 15. jan. 2021 15:58

Rapporter annonse