Ubtech Stormtrooper interaktiv robot

Til salgs
599 kr
ORIGINALPRIS PER LANSERING; 3490,-

Råtøff Stormtrooper robot selges til knallpris! Selges såpass billig da den ikke lengre er en vare vi har plass til. Alt av tilbehør og originalemballasje medfølger. Samt gjør garanti.

Velg den mørke siden og kommander din egen Stormtrooper for å beskytte Imperiet mot Opprørerne. Ubtech First Order Stormtrooper er den ultimate interaktive roboten, som hjelper deg å holde et øye med et fastsatt område og si ifra om faremomenter. Denne 27 cm høye roboten har overvåkningskamera og infrarød sensor som hjelper den å unngå hindringer. Den livaktige Stormtrooperen har et fleksible ledd som gjør at den har stor bevegelsesfrihet. Kommander din lille soldat med bruk av stemmen din, appen, eller begge deler.

Forbedret virkelighet: Se hva roboten ser. Stormtrooper sitt innebygde kamera skanner ikke bare omgivelsene, men legger også til elementer av forbedret virkelighet for en mer interaktiv og spennende opplevelse. Se slagmarken i første- eller tredjepersonsperspektiv, og få oversikt når du spiller i forskjellige modus.

Sentry Patrolling Mode: Beordre din Stormtrooper til å patruljere område og varsle om inntrengere. Lær den opp til å skille venner fra fiender ved å vise den bilder av dine troppmedlemmer. Med ansiktsgjenkjenningssystemet kan Stormtropper lagre opptil tre ansikt i sin database, og reagere deretter når den ser andre enn disse tre.

Mission Mode: Gå alene bak fiendens linjer, beveg deg i oppdragsområdet, utfør diverse oppgaver og gå i kamp mot forbedret virkelighet-genererte fiender. Vær Stormtrooperen, og vær den som ikke bommer.

Flere egenskaper:
- Programmerbare lys-/lyd-/bevegelseshandlinger
- App kompatibel med iOS og Android
- Apple Watch-styring
- WiFi-tilkobling
Tilstand Ny

Generell info

Vareutlevering: Elkjøp Sartor, Sartor Storsenter, Straume. | NO-5353 Straume

Om du ønsker varen tilsendt, tilkommer frakt.

Elkjøp Sartor: 10:00-21:00 (18:00) Produktene vi annonserer på Finn.no er lokale tilbud fra vår butikk på Sartor, og prisene gjelder ikke i andre Elkjøp-varehus. Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt eller om det har stått i utstilling. Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus eller med Vipps. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander. Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.

Idrettsvegen 51, 5353 Straume

Elkjøp Sartor

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 204602557
Sist endret 14. jan. 2021 19:02

Rapporter annonse