INAKTIV

SALG! AL-KO 15HK - EL START - SNOWLINE 700E -TESTVINNER

Til salgs
12 490 kr
VI SENDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT - ENKEL BESTILLING

Testvinneren fra AL-KO til kampanjepris! Velg om du vil ha den levert transportpakket til lavest mulig pris, eller ferdig montert, påfylt med oljer og klar til bruk!

Betal med Klarna for din sikkerhet - delbetaling mulig!

nBsindrevet snøfreser med 76 cm arbeidsbredde og el-start!

Snowline 700E er et ideelt redskap for områder med mye snø, som er enkel å håndtere. Den utmerker seg ved at den har en arbeidsbredde på 70 cm og har beltedrift. Beltene gir god trekkraft og gjør det enklere å manøvrere selv under vanskelige forhold - med et sikkert grep og en god retningsstabilitet på glatte flater. Den kraftige motoren er utviklet med OHV-teknologi med overliggende ventiler. Dette gir høy effektivitet og samtidig lavt bensinforbruk. Avhengig av snøen du skal rydde vekk kan AL-KO Snowline 700E kaste snøen opptil 15 meter vekk ved hjelp av utkasteren som kan rotere 190 . Hjuldriften sørger for at snøfreseren alltid tar seg fram i den retningen du ønsker.

Takket være det oversiktlige kontrollpanelet med integrert belysning er det enkelt å justere de nødvendige innstillingene. SnowLine 700E har til og med el-oppvarmede håndtak, el-start, frontlykter og et totrinnssystem som gjør snøryddingen enkel og behagelig. Med 6 gir fremover og 2 bakover kan hastigheten enkelt tilpasses underlaget.

Teknisk informasjon
Startsystem: Snortrekk/Elektrisk 230V
Gir: 6 fremover og 2 bakover-/beltedrift
Trinn: 2-trinn
Motortype: Bensin
Arbeidshøyde: 54,5 cm
Arbeidsbredde: 70cm
Oppvarmede håndtak: Ja
Slagvolum: 420 ccm
Tankvolum: 6,5L
Kraft (Kilowatt): 9kW
Kraft (Watt): 9600W
Kastelengde maks: 15m
Frontlykter: Ja
Vekt: ca 126kg
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 204404701
Sist endret 8. feb. 2021 21:18

Rapporter annonse