Shoei Neotec 2 Splicer TC8 M

Til salgs
7 499 kr
MARKEDETS MEST AVANSERTE ÅPNINGSHJELM M/SOLVISIR - NÅ KLARGJORT FOR INTEGRERT KOMMUNIKASJONSSYSTEMMarkedets beste sikkerhet, passform, komfort og lufting på åpningshjelm

Integrert nedfellbart solvisir

Svært støysvak.

Multi density EPS liner sørger for riktig nivå på støtdemping og beskyttelse på forskjellige steder på hjelmen

Lages i 3 skallstørrelser for best mulig tilpasning. Det betyr at hver hjelmstørrelse kan tilpasses maksimalt til det hodet den skal på, og at hjelmen blir svært kompakt. (De fleste av konkurrentene lager kun 2 skall)

AIM multikompositt skallet består av organisk fiberglass sammensatt i mange forskjellige lag for å få en lett vekt og et svært støtdempende skall med optimal stivhet

Optimal aerodynamikk sikrer en hjelm som er svært stabil i fart og som forårsaker minst mulig tretthet i nakken

Avanserte ventiler sikrer markedets desidert beste lufting. I motsetning til de fleste konkurrentene har Neotec II også utlufting bak på hjelmen

Fullt uttakbart og vaskbart 3D interiør, spesialdesignet for optimal støyreduksjon. Avtakbare og vaskbare kinnputer og øreputer. Spesielt tett i bunnen for best mulig støyreduksjon. Kinnputer er tilgjengelige i forskjellige størrelser

Ny avansert og justerbar micro hurtigspenne laget i Stainless Steel for maks sikkerhet. Ingen svake plastdetaljer

Det svært avanserte CNS-3 visiret er avrundet i overkant for mest mulig støyreduksjon. Duggfri Pinlock EVO følger selvfølgelig med.

Selvjusterende visirfester

360graders låsesystem i Stainless Steel for max sikkerhet

I motsetning til sine konkurrenter sikrer Shoei sitt forsprang i teknologi at hjelmen er godkjent for kjøring både i åpen og lukket tilstand. (Doublehomologation P/J)

Leveres med chincurtain og breathguard

Svært lett vekt – under 1600gr

Kommunikasjon:

Hjelmen er klargjort for SENA sitt integrerte kommunikasjonssystem for Shoei Neotec II, (SRL01), som er spesiallaget til denne hjelmen. Se tilbehør.

Passer også svært bra sammen med Interphone sine Tour og Sport enheter. Kombinert med et Interphone Pro Mic sett for Shoei får man markedets beste lyd.
Tilstand Ny

Generell info

Alf Graarud Motor AS ble etablert i 1982. Det gjør at vi har over 36års fartstid i motorsykkelgamet.
Vi leverer mopeder, scootere, lett og tung mc, samt deler og bekledning. Av merker kan vi nevne Yamaha, Kawasaki, Honda, Triumph med flere. Alle mopeder og motorsykler vi leverer er testet og funnet i orden. Merkene vi leverer, vet vi også at vi kan skaffe deler til. Verkstedet står parat til å hjelpe til med service og andre oppdrag. Her jobber dyktige mekanikere. Vi sender sykler og utstyr over hele landet , og er behjelpelig med finansiering og betalingsutsettelse.
PÅ utstyrsfronten har vi blant annet Shoei, AGV, Dainese, Schubert, Hjc, Airoh, One, MSR, Smook, TCX, Rukka, Richa, orginal bekledning fra Kawasaki, Yamaha og Triumph.
På delesiden importerer vi Race energy ( verktøy og slitedeler), Arrow eksospotter, Pro Taper, m flere. Dette gjør at vi har mye på lager og kan levere raskt til hyggelige priser.
Butikken er lokalisert i Østfold , Sarpsborg. I underkant av en time syd for Oslo.

Webbutikken finner dere på www.agmshop.no og fordelen med å bestille på www.agmshop.no er:

60 dagers åpent kjøp
Returservice
Fri frakt over 1500 kr (på webordre)


Velkommen.

Haugeveien 8, 1738 Borgenhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 203617704
Sist endret 6. jan. 2021 16:32

Rapporter annonse