Shoei GT-Air 2 Haste TC2, Bestselger!

Til salgs
6 999 kr
Nyhet fra Shoei! Vår bestselger har fått en stor oppdatering!

Form og funksjon redefinert!Med den innovative og prisvinnende GT-Air som base, var den helt nye GT-Air 2 dømt til å bli best helt fra starten av. Med store forbedringer i design, funksjonalitet og ytelse har Shoei klart å overgå deres forrige topphjelm med stor margin! Med et mye større solvisir og forbedret festesystem, en helt ny "første-posisjon" for førervisiret hjelper med avansert ventilasjon og for å raskest mulig fjerne dugg (dersom du ikke bruker Pinlock!), helt ny aerodynamikk for å hindre vindsus og at hjelmen løfter seg, samt ny støyreduserende teknologi. En annen nyhet for modellen er at man enkelt kan installere et Sena SRL2 intercomsystem, som passer utmerket sammen med nye GT-Air 2.Funksjoner:

Hjelmen er tilpasset Sena SRL2 kommunikasjonssystem slik at den nærmest blir integert i hjelmen (tilleggsutstyr)
Integrert nedfellbart solvisir, større og bredere for bedre sikt
AIM+ Multikomposittskall. Skallet består av organisk fiberglass sammensatt i mange forskjellige lag for å få en lav vekt og et svært støtdempende skall med optimal stivhet
Fullt uttakbart og vaskbart 3D interiør
Lages i tre skallstørrelser for best mulig tilpasning. Det betyr at hver hjelmstørrelse kan tilpasses maksimalt til det hodet den skal på, og at hjelmen blir svært kompakt. (De fleste av konkurrentene lager kun to skallstørrelser)
Optimal aerodynamikk sikrer en hjelm som er svært stabil i fart og som forårsaker minst mulig tretthet i nakken
5 års garanti
Håndlaget i Japan
God passform og støysvak


Hjelmen er sertifisert hos både DOT og ECE!
Tilstand Ny

Generell info

Alf Graarud Motor AS ble etablert i 1982. Det gjør at vi har over 36års fartstid i motorsykkelgamet.
Vi leverer mopeder, scootere, lett og tung mc, samt deler og bekledning. Av merker kan vi nevne Yamaha, Kawasaki, Honda, Triumph med flere. Alle mopeder og motorsykler vi leverer er testet og funnet i orden. Merkene vi leverer, vet vi også at vi kan skaffe deler til. Verkstedet står parat til å hjelpe til med service og andre oppdrag. Her jobber dyktige mekanikere. Vi sender sykler og utstyr over hele landet , og er behjelpelig med finansiering og betalingsutsettelse.
PÅ utstyrsfronten har vi blant annet Shoei, AGV, Dainese, Schubert, Hjc, Airoh, One, MSR, Smook, TCX, Rukka, Richa, orginal bekledning fra Kawasaki, Yamaha og Triumph.
På delesiden importerer vi Race energy ( verktøy og slitedeler), Arrow eksospotter, Pro Taper, m flere. Dette gjør at vi har mye på lager og kan levere raskt til hyggelige priser.
Butikken er lokalisert i Østfold , Sarpsborg. I underkant av en time syd for Oslo.

Webbutikken finner dere på www.agmshop.no og fordelen med å bestille på www.agmshop.no er:

60 dagers åpent kjøp
Returservice
Fri frakt over 1500 kr (på webordre)


Velkommen.

Haugeveien 8, 1738 Borgenhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 203617247
Sist endret 6. jan. 2021 16:28

Rapporter annonse