Video

Coros Apex Pro og Vertix - GPS klokker

Til salgs
5 299 kr
Coros Apex Pro og Vertix får du hos Addicted. Ved bestilling før 4. januar får du de til vår laveste pris.

Coros Apex Pro: 5 299,-
Coros Vertix: 6 499,-

Apex Pro og Vertix har forholdsvis like funksjoner, men der Vertix er ytterligere forsterket og produsert for å tåle de aller tøffeste forholdene.

Felles for de begge, er at de har superlang batterilevetid, og at de er de eneste klokkene fra de større produsentene som er godkjent av GPS-Speedsurfing for offisielle fartsmålinger.

Begge klokkene er spesielt rettet mot ekstremsportutøvere, klatrere og andre som krever noe ekstra av GPS-klokka. De har mer enn 200 ulike treningsmodus å velge mellom, og Coros er i tillegg kjent for å komme med hyppige oppdateringer du får tilgang til, slik at listen stadig utvides.

Ved siden av all funksjonalitet, er klokkene også stilige og pent designet. Du kan også velge mellom ulike visninger av displayet slik at du kan bruke klokka til alle anledninger - ikke kun når du driver ekstremsport.

Gjør et kupp før nyttår, og skaff deg Coros Apex Pro eller Vertix nå. Les mer på våre nettsider og ta eventuelt kontakt for spørsmål.
Tilstand Ny

Generell info

Klokken kan hentes i butikken i Vestby Storsenter, ellers inkluderer prisen frakt til alle adresser i Norge.

Prisen gjelder ved bestilling før 4. januar 2021. Da klokkene ikke finnes på lager i butikken eller importør, bestilles disse opp etter bestilling, med forventet levering til butikken i andre halvdel av januar.

Kjenner du ikke til Addicted fra før?
Addicted er spesialisten på alle typer surf-sporter, snowboard, terrengsykkel, skate og klatring.

Vår misjon er å gi så mange vi kan den ultimate opplevelsen, til en fornuftig pris.

Addicted fører utelukkende de beste merkene innen hver kategori slik at du nettopp skal få den aller beste opplevelsen når du surfer, skater, snowboarder, sykler eller klatrer. I tillegg er vi som driver butikken selv aktive utøvere, og klare til å gi deg de beste rådene og velge de produktene du vil ha mest glede av.

Besøk oss i butikken i Vestby Storsenter eller se våre nettsider på addicted.no.

Senterveien 6, 1540 Vestby

Annonseinformasjon

FINN-kode 202428372
Sist endret 24. des. 2020 07:36

Rapporter annonse