vidaXL Oppblåsbar gymnastikkmatte med pumpe 400x100x20 cm PVC rosa (92679)

Til salgs
Beskrivelse
Leter du etter en stor og profesjonell matte til trening eller lek? Denne oppblåsbare treningsmatten er et smart valg. Air-track-treningsmatten, med enestående styrke og holdbarhet, er enkel å ta med og sette opp. Den kan også brukes i parker, skoler, idrettsklubber osv.
Laget av PVC med høy tetthet, er denne treningsmatten støtdempende, sklisikker og vanntett, noe som gjør den perfekt kvalifisert for å beskytte alle sportselskere. Denne treningsmatten er allsidig i bruk og kan brukes innendørs til gymnastikk, kickboksing, yoga, bryting osv. Og den er også egnet for utendørsaktiviteter som å flyte i svømmebassenget eller sjøen, spille på gressletter og så videre.
Leveransen inkluderer også en pumpe for enkel for pumping og tømming. Alle enheter er pakket i en PVC-pose, for enkel oppbevaring og transport.
Spesifikasjoner
Farge: grå og rosa
Materialer: PVC med høy tetthet, PVC-stoff
Mål: 400 x 100 x 10 cm (L x B x T)
Inkluderer en pumpe
EAN: 8720286085400
SKU: 92679
Merkevare: vidaXL
Tilstand Ny

Generell info

VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.

Nettbutikk, 0166 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 202385447
Sist endret 11. mai 2021 03:22

Rapporter annonse