INAKTIV

Merida eOne Sixty 800 - L - Demosykkel Lysaker SOLGT

Til salgs
Merida eOne Sixty 800 demosykkel til salgs.

Klar for Merida eOne Sixty 800 med Shimano Steps E8000 motor og Shimano XT 112 ! Prisvinnern til Merida.

En av de største fordelene med Shimano sitt elsystem, er at de har markedets minste (og letteste) motorenhet. Dermed har Merida kunnet lage rammer med tilnærmet lik lengde på kjedestaget som på en vanlig fulldemper. Dette gir en supertight og leken sykkel og som er perfekt for norske forhold. Responstiden på motorkraften er også vesentlig kortere enn nærmeste konkurrent. Noe som rett og slett gir en elsykkel, uten at det føles som en elsykkel!

eOne Sixty 900e kommer levert med eOne Sixty Lite BOOST hydroformet aluminiumsframme. Med mer plass til volumiøse dekk, stivere og sterkere hjul uten at det går utover den moderne geometrien. 12/15mm akslinger, innvendig kabelføring, tapered styrerør og et meget lett og tråkkeffektivt demperoppheng er med på gi sykkelen helt rå egenskaper i terrenget.

Sykkelen er satt opp med: Nye Shimano XT 1x12 Gruppesett, Shimano SLX hydrauliske skivebremser, Rockshox Yari gaffel,RS Super Deluxe bakdemper – Merida Expert/Shimano SLX hjulsett (35mm) med Maxxis DHF/DHR 2.7dekk. Rett og slett alt du trenger i en stisykkel.

El systemet er et fullblods elsystem designet for terrengsykkel og toppmodellen til Shimano.
Shimano Steps 8000 krankmotor på kun 2,8kg, som yter opp mot 70Nm torq og har 3 forskjellige assistanse nivåer, der boost nivået gir hele 300% assisanse.
Dette er markedets mest responsive og følsomme elsystem, som gir merkbart mer naturlig tråkk en tilsvarende systemer.
Batteriet er E8010 på 500Wh (36v 13,9Ah), og Hollowtech2 kranksettet med smal Q-faktor som gir et optimalt tråkk.

Rett og slett en sjukt morsom sykkel! Kom innom oss på Lysaker eller Røa og sjekk ut utvalget vårt av sykler, og ta en prat med en av våre sykkeleksperter. Velkommen til Bikefixx!

https://www.merida-bikes.com/nb-no/bike/712/eone-sixty-800-se

Stisykkel elsykkel e-stisykkel merida shimano shimano steps rockshox yari terrengsykkel fulldempa
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Brukt

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker, Røa eller Stavanger eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx!

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 201830459
Sist endret 11. feb. 2021 11:30

Rapporter annonse