Pent brukt Point Yomani XR betalingsterminal, for kasseintegrasjon

Til salgs
1 599 kr
Pent brukt Point Yomani XR betalingsterminal, for kasseintegrasjon. Yomani leveres med NFC-teknologi, hvilket vil si at den er klar for betaling med kontaktløse kort og mobiltelefon. Oppgitt salgspris er inkl mva. Denne varen kan hentes, eller sendes for 170 kr i frakt Veiledende pris er ca 7500 kr. Vi selger kun terminalen, kontakt betalingsterminal leverandører for eventuelle abonnement. Sjekk bax-nummeret for å se om dette er noe som du kan bruke.

Yomani

Yomani er en stasjonær betalingsterminal for integrasjon mot kasse.

Yomani er en rask og sikker terminal som er klar for fremtiden. Den har et brukervennlig og elegant design, med fargeskjerm og ledelys rundt kortlesere, samt en robust finish.

Inngående studier av terminalbruk og ergonomi ligger til grunn for Yomanis design.

Yomani er i utgangspunktet ment for integrasjon mot kasse, da den leveres uten skriver. Terminalen har forenklede tilkoblingsmuligheter, hvor både strøm og integrasjon kan gå via samme USB-kabel. Ingen kabler medfølger, men kan kjøpes løst i butikken.

Yomani leveres med NFC-teknologi, hvilket vil si at den er klar for betaling med kontaktløse kort og mobiltelefon når dette blir tilgjengelig.

Tilgjengelige kommunikasjonsløsninger
Ethernet (bredbånd)
Kommunikasjon via kasse
Tilstand Brukt

Generell info

Cupo selger og kjøper konkursbo og varepartier. Vi har for tiden lokaler i Oslo og på Kjeller (Lillestrøm). På Kjeller selges også brukte og nye gjenstander, og tusenvis av nye klær o.l. De fleste gjenstandene kan hentes på Kjeller i butikkens åpningstider. Vi fyller på med nye varer daglig, følg oss på Facebook!

https://www.facebook.com/#!/Cupo-Limited-224897727582518/?fref=ts

Åpningstider på Kjeller
man-fre: 11-19
Lørdag: 11-16

Åpningstider i Oslo
man-ons: 11-17
tor-lørdag: 11-18

Åråsveien 16A, 2007 Kjeller

Annonseinformasjon

FINN-kode 201699104
Sist endret 14. des. 2020 23:16

Rapporter annonse