Merida eOne Sixty 5000 - M - Demomodell Lysaker

Til salgs
50 000 kr
Dette er en demosykkel som er kjørt på sti, og har bruksmerker. Ellers god stand.

Tidenes beste el-stimaskin, har blitt enda bedre!
Årets testvinner i Terrengsykkel-magasinet, eOne sixty - 2020 Design and Innovation Award, Taiwan Excellence Award, Best All-rounder’ badge i E-MTB-news, TAIPEI CYCLE d&i GOLD Award 2020, full pott i MTBR, for å nevne noen.

Merida eOne Sixty, har helt siden den ble lansert, vært ratet som en av markedets aller beste el-stisykler. Svært korte kjedestag og en svært balansert geometri, sammen med markedets mest responsive el-system, og en rå utstyrspakke, har gjort eOne Sixty til en staple innen el-stisykling.

eOne Sixty 5000 kommer levert med den 100% nyutviklede karbonrammen til Merida. I år har man, i samarbeid med Shimano, utviklet et in-tube batteri og festesystem, som både er enkelt å forholde seg til, samt minimerer vekten. CFA-rammen er bygget med Nano-Matrix karbon, som gir en ramme som tåler svært mye juling, samt beholde en lav vekt, og de egenskapene en 2020-stisykkel skal ha.

8000 leveres med Shimano Deore 1x11 girsystem, med perfekt utveksling for el-stisykkel.. Demperoppsettet fra Rockshox er forutsigbart og enkelt å forholde seg til, med justering for lufttrykk, kompressjon og retur. Supert oppsett for de som vil prøve seg på sti!

Ellers blir sykkelen levert med sadel, stem og styre fra Merida. Samt Merida Expert heve-senkepinne, som er kanskje markedets mest holdbare heve-senk-løsning.

Hjulene kommer fra Merida, og gir mye valuta for pengene. Sammen med Maxxis Assegai/Minion DHR II, kommer du deg frem overalt!

El-systemet er Shimano e7000, kombinert med det nye 504wh e8035-batteriet. Systemet er gjennomprøvd og svært holdbart. Motoren er blant markedets mest responsive, og er svært kompakt, noe som gjør at man kan designe rammer som er nærmest upåvirket i geometrien, mot en "analog" sykkel. Dette er noe av det som gjør eOne Sixty 5000 til en super allrounder.

eOne Sixty er en revolusjon og får deg til å glede deg til hver eneste time fri i løpet av uka.

For fulle specs: https://www.merida-bikes.com/nb-no/bike/713/eone-sixty-5000


elsykkel endurosykkel elektrisk stisykkel stisykkel terrengsykkel elektrisk sykkel elsykkel Merida, Shimano e8000 e mountain bike, eOne Sixty
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker, Vækrøveien 203 A eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx!

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 200962555
Sist endret 24. feb. 2021 10:29

Rapporter annonse