NY! Lenovo USB-C Laptop Power Bank 48Wh batteri/14000 mAh (Garanti)

Til salgs
1 290 kr
Denne råtassen av en powerbank er en overraskende smart løsning for alle med en kompatibel mobiltelefon, bærbar PC eller et nettbrett.
Denne lader flere av apparatene dine samtidig og har stor lagringskapasitet. Denne kan brukes som en lader til din bærbare PC- med eller uten kabel i veggen.
Lad powerbanken samtidig som du lader mobiltelefon, nettbrett, PC-en din eller alle tre samtidig!

Spesifikasjoner
• Kapasitet: 14000 mAh
• Farge: Svart
• Vekt: 292g
• Materiale: Plastikk
• Utgangseffekt: USB-C – Max 45W (20V/2,25A), USB-A Max 10W (5V/2A)
• Operativsystem: Win7 / Win8 / Win8.1 / Win10 eller nyere
• Maskinvarekrav: Laptoper med Slim-tip, Round-tip, USB-C Charging port; Slim-tip og USB-C laptop power delivery requirement lower than 65W; Round-tip laptop power delivery requirements less than 45W


Eksempler på maskiner som vi har som du kan lade med denne powerbanken:
- HP Elite X2 G1 Tablet
- Lenovo Thinkpad X1 Tablet
- Lenovo Thinkpad T480
- Lenovo Thinkpad T470s
- Lenovo Thinkpad T570
- Lenovo Thinkpad X270
Type Annet
Tilstand Ny

Generell info

Bestille:
Trykk på SEND MELDING-knappen her i annonsen og send oss en melding hvor du legger ved navn, adresse og telefonnummer og hva du ønsker å bestille. Vi setter opp en faktura som vi sender til deg for betaling. Du kan betale med Vipps (572670) eller i nettbanken. I mellomtiden gjør vi klar varen til deg og pakker den godt inn for sending med posten. Du kan også hente varen hos oss, gi oss beskjed om dette ved bestilling.

Åpningstider:
Plan B IT AS har kontortid mellom 08:00 – 16:00 på hverdager. Vi har ikke et utsalgssted / butikk, men sender våre varer med posten. Du kan avtale henting av varer hos oss.
Telefon: 35 96 35 96, epost: post@planbit.no, Facebook (Plan B it AS)

Grønn IT:
Våre produkter er av profesjonell kvalitet og har lang levetid i forhold til vanlige konsumer PC-er. En PC med lang levetid er positivt for miljøet og for bruk-og-kast mentaliteten. En profesjonell PC som har vært leaset ut i 3 år har mange års levetid og restverdi igjen.

1/3 av nypris:
Et produkt som har vært leaset ut i ca 3 år har som oftest en restverdi på ca 1/3 av nypris. Dette er svært bra for deg som kunde siden produktene er av så høy kvalitet, og veldig bra for lommeboka.

Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.

Klar til bruk:
For at du skal ha gleden av våre produkter har vi sørget for å installere siste gyldige versjon av Windows 10 på våre bærbare eller stasjonære PC-er. Apple produkter er installert med det gjeldende eller tilhørende versjon for produktet. Vi kan hjelpe deg med å gjøre PC-en klar til bruk med nødvendig programvare. Ta kontakt for nærmere avtale.

Partikjøp:
Har din bedrift, skole eller utdanningssted behov for flere produkter eller større antall som klassesett med bærbare PC-er? Vi har kontakt med de beste aktørene i bransjen og kan fint dekke dine behov om du ønsker like modeller av en type. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud.

Angrerett og reklamasjon
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest og innen 14 dager etter at du har mottatt varen, gir oss melding om at du ønsker å heve kjøpet. Send oss mail til post@planbit.no med overskriften "Angrefrist". Her skal det henvises til din faktura ved kjøpet og kontoopplysninger for tilbakebetaling. Hvis du angrer kjøpet betaler du selv returfrakten.
Angreretten gjelder ikke for utførte tjenester/arbeid/spesialbestillinger.
Det er menneskelig å feile, men vi har tro på at vi ved å kommunisere med hverandre skal få rettet opp i det som har gått galt. Ved feil med leveranse eller andre uoverensstemmelser send oss mail til post@planbit.no eller ring oss på 35 96 35 96 så vil vi hjelpe deg. Feil må verifiseres av oss før den kan godkjennes som garantisak. Varer som sendes i retur ute godkjenning, eller som sendes i oppkrav, blir ikke hentet ut.

Forbehold
Da vi hovedsakelig selger brukte produkter kan produktets spesifikasjoner avvike noe fra annonse teksten. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil i våre annonser og forbehold om prisendringer hos våre leverandører. Sjekk mottatt faktura og sjekk varen ved levering og rapporter eventuelle feil til oss.

Asdalstrand 291, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 200948732
Sist endret 7. des. 2020 12:27

Rapporter annonse