HP Zbook 15U G2 i7 16GB 4G LTE Radeon 15' (Garanti)

Til salgs
6 200 kr
Innhold:
1. Om produktet
2. Hvorfor kjøpe ZBook 15U G2?
3. Hvem ZBook 15U G2 passer for
4. Spesifikasjoner
5. Tilbehør
6. Viktig å vite om HP Business laptoper!
7. Nøkkelord
8. Generell info


1. Om produktet
Dette er maskinen for deg som driver med utvikling, programmering, 3D eller bare trenger en gamer PC til spill som Minecraft og Fortnite. Maskinen er svært allsidig og rask, og er i tillegg bygd rundt et karosseri med sikkerhet i verdensklasse.

Sikkerheten og påliteligheten ligger også inne i maskinen og begytter identiteten din og dine data i større grad enn hva en vanlig forbruker-maskin fra de større kjeden gjør. Hurtig, robust og kvalitet er bare noen av stikkordene.


2. Hvorfor kjøpe ZBook 15U G2?
Produksjon av en ny PC belaster miljøet utrolig mye. Istedenfor å bidra til å fylle landmasser med skadelig elektronisk avfall, kan du kjøpe brukte kvalitetsprodukter av oss. De er ment for å vare 8-10 år- altså mye lengre enn det du får kjøpt hos de større kjedene. Er produktet bare 2-3 år gammelt, så gjenstår det ca 5-7 år av dens tiltenkte levetid. Behandler du produktet pent så snakker vi enda lengre.

3. Hvem ZBook 15U G2 passer for
Ideelt for utviklere, spillere, kontorbrukere og i det hele tatt sluttbrukere som er ute etter en investering fremfor en midlertidig plan for eie av PC.


4. Spesifikasjoner
- Prosessor: i7-5600U
- Minne: 16GB DDR4
- Lagringsdisk: 256GB SSD
- Skjerm: 15.6’’ LED IPS
- Skjermoppløsning: 1920x1080 FHD
- Grafikkort: Radeon R7 M265
- Skjermdriver: Intel HD Graphics 620
- DisplayPort
- VGA
- USB 3.0
- RJ-45 Ethernet (Kablet internett)
- Bluetooth 4.0
- Hodetelefonjack
- SC-kortleser
- Wifi / 802.11 ac
- 4G LTE
- Vekt: ca 2kg
- Windows 10 Pro5. Tilbehør
Trenger du tilleggsutstyr eller tilbehør til maskinen din?
Med bakgrunn i over 25 års erfaring fra bransjen, vil vi kunne hjelpe deg med det utstyret du trenger. Som for eksempel:
• Dataskjermer
• Trådløst eller kablet tastatur og datamus
• Større (eller mindre?) harddisker, SSD disker og NVMe SSD disker
• Oppgraderinger av RAM
• Dockingstasjoner
• Office Pakker
• Grafikkort
• Videokabler og strømforsyninger
• Klargjøring av PC med personlig oppsett


6. Viktig å vite om HP Business laptoper!
HP Business laptoper har mange fordeler sammenlignet med konsumer produkter du får kjøpt hos de større kjedene. Her er eksempler på hvorfor du burde kjøpe disse maskinene av oss:
- Business maskiner varer godt mot 8-10 år ved normal bruk. Kan vare lengre ved pent bruk.
- Business maskiner har veldig stort fokus på software og hardwaresikkerhet.
- Business maskiner er så robuste og sikre at alt fra militære til høysikkerhetselskaper- og etablissementer bruker slike daglig.
- Business laptoper kan dockes. Enten som løsning under maskinen- eller med en USB-løsning.
- Business maskiner har god kompatibilitet med Linux. Perfekt for utviklere.
- Nye business maskiner er svært dyre, og etter endt leasingperiode er de utrolig mye lavere i pris- og mye mer overkommelig for private.


7. Nøkkelord
Temperatur, sterk, fantastisk, ypperlig, sikker, yter, ytelse, kontor, jobb, jobb-pc, gaming pc, laptop, bærbar
Merke HP
Tilstand Brukt

Generell info

Hvordan bestiller jeg?
Du kan skrive til oss på post@planbit.no med kontaktinformasjonen din slik at vi kan sette opp en faktura for deg. Du kan også trykke på Kjøp i nettbutikk -knappen i denne annonsen for å handle elektronisk med Klarna eller VIPPS. Varen(e) blir utsendt fortløpende med Bring.

Hvem er Plan B IT
Med over 25 års erfaring fra IT-bransjen og fagkunnskap som bare ambisiøse aktører innehar, er Plan B IT ditt miljøbevisste alternativ til profesjonelt IT-utstyr og til bedriftsrettede tjenester. Vi er et hurtigvoksende firma og en seriøs Microsoft partner med kunder i privat- og bedriftsmarkedet.

Vi ønsker å leve av vår lidenskap og dele den lidenskapen med våre kunder på en jordnær og ærlig måte. Hos oss får du vite det du trenger, og du får det du betaler for. Her gjemmer det seg ikke unødvendige kostnader, bortgjemt reklame, unødvendig programvare eller noe lignende. Vi ønsker ikke en tredjepart mellom oss og deg som kunde, men direkte kontakt. Du skal føle på at det er enkelt å bruke oss som leverandør.


Kontakt oss:
Trenger du hjelp med å tilpasse en PC, eller ønsker du et tilbud? Om du trenger en tjenesteløsning, pakkeløsning eller hva som helst så kan du kontakte oss på følgende måter:
Telefon: 35 96 35 96
E-post: post@planbit.no
Facebook: Plan B it


Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.


Trygg handel hos Plan B IT
Vi har såpass stor tiltro til produktene vi selger og partnere vi henter varer fra, at vi mener det er svært få som kan tilby kundene sine det vi kan tilby deg.
Vi har et godt partnersamarbeid med flere ISO-sertifiserte og renoveringssertifiserte Microsoft partnere som har høysikkerhetsklarterte retursystemer på leasingutstyr. Utstyret blir innhentet etter endt leasing og sortert ut fra stand på hardware og software. De blir slettet på en sikker måte, testet og reinstallert, for deretter å bli vurdert individuelt for videresalg av oss.

Med denne prosessen i bakhodet og at produktene i tillegg er i utgangspunktet av svært høy kvalitet, har vi 1 års garanti på maskinvare med mulighet for utvidelse på de aller fleste produktene.


Viktige linker
Personvernerklæring: https://www.planbit.no/personvernerklaering/
Vilkår og betingelser: https://www.planbit.no/om-oss/vilkar-og-betingelser/

Asdalstrand 291, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 200628241
Sist endret 24. sep. 2021 12:25

Rapporter annonse