High End har aldri vært enklere! KEF LS50 Wireless II med trådløs subwoofer

Til salgs
54 000 kr
Hvis du er av typen som elsker store høyttalere, helst selvbygde, med store horn og basskasser som en middels stor hest kan bo i, og nok forsterkere til å hjertestarte en elefant, da er du kanskje ikke typen som blir imponert over de nye aktive høyttalerne fra KEF, LS50 Wireless II. Men kanskje blir du det likevel, for disse spiller virkelig fantastisk!
Og der det førstnevnte anlegget sjeldent får plass, eller tillatelse, til å stå synlig fremme i rom det er meningen man skal oppholde seg i, så er LS50 Wirelss II et smykke for hjemmet som også utstråler "jeg har skjønt det" til alle nysgjerrige naboer som måtte ramle innom fordi de kjente lukten av god lyd.

LS50 Wireless II er en eksepsjonelt velkonstruert høyttaler, som inneholder all den elektroniske heksekunst som skal til for å få to små høyttalere til å spille musikk og lyd som om de kanaliserte høyere makter direkte. Her er forsterkere, dac'er og strømmeplattformer nøye avstemt mot hverandre, for å få full symbiose mellom seg. Resultatet er et stereoanlegg som spiller helt magisk, og som er utrolig enkelt å bruke.

Med HDMI er det en smal sak å koble dette mot en TV for fantastisk lyd til film og TV-titting, og via ARC kan du betjene alt fra én fjernkontroll. Til det meste annet er det kanskje mobiltelefonen du bruker for å spille musikk. Her er det støtte for så og si alt av musikktjenester, og med Spotify Connect, Tidal Connect og Chromecast innebygget, har det aldri vært enklere å bruke favorittjenesten din.

I denne pakken er det satt opp en løsning med en subwoofer av typen KEF KF92, som du kobler til via et trådløst adapter, og da får du en lydgjengivelse som strekker seg fra ca 47kHz ned til 11hZ!
Med et så stort og bredt spekter av frekvenser, så er du sikker på å få med deg absolutt alle detaljer. Utrolig moro til film, og tårepressende vakkert til musikk.
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt butikk i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 199978092
Sist endret 28. nov. 2020 15:22

Rapporter annonse