vidaXL Hårføner for kjæledyr med dobbel motor stativ svart plast stål (3056404)

Til salgs
Vår hårføner for kjæledyr er designet for profesjonell pleie av kjæledyret ditt hjemme mens stativet gir pleieområdet lettere tilgjengelighet og sparer deg fra å bøye deg!

Kraftig luftstrøm med dobbel motor lar deg tørke små eller store hunder eller andre kjæledyr raskt og grundig, og sparer tid. Denne hårføneren har 2 justerbare hastigheter fra 20 til 75 m/s og temperaturer mellom 25 og 55 ?. Viften inkluderer tre stylingdyser for å dekke dine spesifikke behov. Den er designet med lav støyteknologi og er skånsom for kjæledyrene dine. Den har en fleksibel slange som lett kan strekkes til 2,5 m. Den er også lett med slitesterkt eksteriør av ABS som lar deg bære den enkelt. Vifteholderen vår er laget av kraftig stål med pulverlakk. De 4 føttene med låsbare hjul sikrer stor stabilitet og fleksibilitet. Du kan også justere høyden fra 91 til 133 cm for å dekke dine spesifikke behov.
Tilstand Ny

Generell info

VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.

Nettbutikk, 0166 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 199744225
Sist endret 26. nov. 2020 09:12

Rapporter annonse