TRÅDLØS OPPLADBARE VARMESÅLER MED LCD FJERNKONTROLL. NYESTE GENERASJON

Til salgs
895 kr
Premium-Toppmodell. Nyeste generasjon av varmesåler med innebygget oppladbart lithiums batteri på hele 2000mAh, smart intelligent fjernkontroll med LCD display og lys, for nøyaktig temperaturstyring. Dobbel digital lader, Høy kvalitet.

PASSER TIL ALLE SKOTYPER TIL MENN OG KVINNER MED GOD KOMFORT
Våre varmesåler kan brukes og passer i stort sett alle typer sko, i fra 35 til 47 i skostørrelse, hvor man ønsker å kunne skru på en behagelig varme.

PERFEKT GAVE TIL DEG SELV ELLER TIL DE SOM TROR DE HAR ALT!
For mer informasjon og kjøp, finner du det i vår nettbutikk: www,globy.no eller snarvei vi finn, ved å trykke på den på den røde firkanten, hvor det står (Kjøp i nettbutikk).

MED WINNA VARMESÅLER ER DU GARANTERT VARME I FØTTENE
Med disse fine Premium nyeste generasjon av oppladbare varmesåler, trenger du ikke lenger å fryse i føttene.
Rask og umiddelbar oppvarming av dine føtter uten forsinket ventetid, kun 5 sekunder.
Infrarød varmeteknologi med den nyeste høyeffektive karbonfiberoppvarmings teknologi, som gir raskere oppvarming og har små hull for optimal varmespredning.
Når du begynner å bli kald i føttene eller vil ha på en behagelig varme, tar du bare frem fjernkontrollen fra lommen og du kan velge nøyaktig ønsket temperatur i fra 40 til 65 grader, for en perfekt og behagelig varme. Den nye intelligente fjernkontrollen, har LED temperaturvisning, display, lys og sålene har innebygget temperatursensor, for nøyaktig og jevn temperatur, noe som gjør disse sålene super praktiske og enkel bruk.

PASSER PERFEKT TIL ALLE TYPER BRUK
De nye Winna varmesålene, gir deg en perfekt og behagelig utendørs opplevelse eller innendørs på kalde gulv, slik at du slipper å fryse på føttene og får en bedre blodsirkulasjon. Aldri mer kalde føtter.

TRÅDLØSE
Varmesåler, som er helt trådløse, Ingen løse ledninger, batterier eller løse batteribokser. Smarte såler med den nyeste elektronikken og teknologien, innebygget i sålen, for å få den beste, enkleste og mest praktiske bruker måten og opplevelsen!

ENKEL OG PRAKTISK BRUK – INTELLIGENT FJERNKONTROLL
Legg sålene de skoene du ønsker behagelig varme i og de er klare til bruk. Når du begynner å bli kald i føttene eller vil ha på varme, skrur du bare på varmesålene, i fra fjernkontrollen, som du har med deg i lommen. I fra den nye intelligente fjernkontrollen, kan du nøyaktig velge ønsket temperatur i fra 40 til 65 grader og hver grad kan justeres, for perfekt, behagelig og jevn varme. Fjernkontrollen har LED temperaturvisning, display og lys, for optimal, praktisk og enkel bruk. Når du skrur sålene PÅ/AV eller justerer temperaturen fra knappene på fjernkontrollen, kommer det automatisk på lys, slik at du enkel kan se både i daglys og i mørke, lyset går automatisk av når du ikke trykker. Du trenger ikke ta av deg skoene, for å justere varmen eller skru de På eller AV, alt kan styres fra fjernkontrollen. Som en ekstra sikkerhet, kan du også bruke sålene uten fjernkontrollen, direkte i fra sålene, men da med 3 forskjellige temperatur valg, som: Lav, Middels og Høy varme, for eks. som en ekstra back-up i tilfelle du har glemt fjernkontrollen, slik at du fortsatt kan bruke sålene. Fjernkontrollen bruker 1 stk. 12V 27A batteri, som følger med, slik som dette., som kun koster kr. 9,

GOD KOMFORT = GODE SÅLER
Nytt design og teknologi for optimal komfort og bruker opplevelse
3D Ortopediske
Innebygget behagelig gel-pute i hælen for bedre komfort
Innebygget støtdemping
Små hull for god pusteevne og svetteabsorpsjon
Nye og tynnere/slankere såle
Bedre blodsirkulasjonen i kroppen, Infrarød karbonfiberoppvarmingselementer, rask oppvarming på kun 5 sekunder, for varme føtter.
Arch shock absorption design
Releive stress and relax your feet
Optimal bruker og komfort opplevelse.
TEKNOLOGI – ELEKTRONIKK – VARME:
Varmesålene har nyeste teknologien og elektronikken. Ny chip, for lenger varighet og raskere oppvarming. Infrarød varmeteknologi med nyeste høyeffektive karbonfiberoppvarming, som gir raskere oppvarming på kun 5 sekunder, for varme føtter. Sålene har små hull, for optimal varmespredning, lufting og pusteevne. Innebygget temperatur sensor, for nøyaktig temperatur styring og jevn varme. Ny kontroll chip innebygget sålene, som passer på overoppheting. Ny intelligent fjernkontroll med LCD display med lys, for nøyaktig styring av temperatur 40 til 65 grader.

DESIGN & KVALITET:
3D ortopediske, ergonomisk designet med støtdemping, for optimal utforming, komfort og allsidighet. Robuste, slitesterke og høy batterikapasitet. Her er det ikke spart på noe.. Produkt av høy kvalitet. Tåler en vekt opp til hele 200kg, som gjør dem meget solide og robuste. Winna varme såler er et patentert produkt utviklet gjennom mange års arbeid, for å få den optimale varme sålen og er noe av det beste man får av på markedet av oppladbare varmesåler.

DRITSTID – BATTERI TEKNOLOGI:
Varmesålene har et innebygget oppladbart Lithium batteri med høy batterikapasitet på hele 2000mAh for ekstra lang driftstid, som sitter integrert inne i hælen, som kan varme dine føtter opptil hele 8 timer med konstant varme på en lading, men kommer an på temperaturvalg/varmestyrk og bruk. Driftstiden kan bli mye lengre, for eks. hvis du skrur de På/AV etter behov, i fra fjernkontrollen, ved for eks. at ikke trenger å ha på varme hele tiden, da det ikke er sikkert du trenger å ha på varme hele tiden. Lang levetid, kan lades minst/over 500 ganger. Sålene er krets og batteri beskyttet, for ekstra sikkerhet. Batteriet som er innebygget i sålene er ekstra godt beskyttet og tåler vekt opp til 200kg. Et av markedets kraftigste batterier i varmesåler.

DOBBEL OG RASK LADING:
Det følger med en god og nyutviklet elektronisk digital lader, som kan lade begges sålene samtidig, slik at det går mye raskere. Laderen har også lys indikator, som viser når de lader og når de er ladet helt opp. Når de er ladet helt opp, stopper lading automatisk, slik at de ikke blir overladet. Det følger også med en strømadapter til laderen, slik at du har alt du trenger med i pakken. Rask ladetid, Ca 3.5 timer. Hvis sålene er helt tomme for batteri og raskere hvis det er litt strøm på dem fra før.

MANGE BRUKSOMRÅDER
Utendørs aktiviteter
Fritid
Gåturer
Utendørs arbeid
jobber i, friluft
Motorsyklister
Syklister
I snøen
Vintersport
Skiturer, Snowboard, Slalåm
Fjellturer
Tilskuer
Ta med seg på reiser
Fiske
Jakt
Fjellvandrere
Fotografer
Camping
Ridning
Fjellklatrere
Ta de med på reiser
Golfere
Og mye mer

PASSER I STORT SETT ALLE TYPER SKO, SOM FOR EKS.
Vanlige sko
Boots
Arbeids sko
Støvler
Støvletter
Slalåm sko
Ski sko
Verne sko
Gummi støvler
Og mange andre typer sko

SPESIFIKASJONER:
Termiske varmesåler
Materiale: fløyelsstoff, Velvet +TPE+EVA
3D Ortopediske
Ergonomisk
Støtdemping
Innebygget oppladbart Lithium batteri 2000mAh
Batterispenning: 3.7V
Varmeteknologi: Infrarød av karbonfiberoppvarmingselementer
Infrarød varmeteknologi, høyeffektive karbonfiberoppvarming,
Kontroll chip
Temperatursensor
Sålene tåler en vekt opp til 200kg
Dobbel digital lader med lysindikator
Fjernkontroll med LCD display og lys
Digital LED temperaturvisning
Batteri fjernkontroll: Alkalisk 12V 27A batteri
Farge: Svart
Sertifisering: CE, ROHS, GS, UL, TUV, CUL, PSE
Beskyttelse: OVP / OCP / KORT KRETSBESKYTTELSE

PAKKEN INNEHOLDER
2 x Varme innersåler i svart farge med innebygget oppladbart batter
1 x Dobbel elektronisk lader
1 x Strømadapter til lader
1 x Fjernkontroll
1 x Batteri til fjernkontroll
1 x Bruksanvisning

Pakken inneholder alt du trenger og varme sålene er klare til bruk!

Dette er et patentert høykvalitetsprodukt, og må ikke forveksles med rimeligere eller etterligninger!
Tilstand Ny

Generell info

For bestilling går du inn i vår nettbutikk: www.globy.no

Elektronikk, Sikkerhetsprodukter, Hus & Hjem, Overvåkingskamera, Alarmer, LED-lys, Verktøy, Hobby & og mye mer til markedets beste priser. Du finner alle våre produktene på: www.globy.no

Nettbutikken har åpent 24 timer i døgnet hele året!

4049 Hafrsfjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 199668689
Sist endret 20. jan. 2021 14:38

Rapporter annonse