INAKTIV

Bolia Scandinavia 2,5-seter - SOLGT

Til salgs
7 900 kr
Flott Bolia Scandinavia 2,5 seter selges!
Kommer i en elegant himmelblå farge. Minimalistisk skandinavisk design med rene linjer.

Farge: Blue Melange
Stoff: Devide
Ben: Oljet eik

Mål:
Bredde: 206cm
Dybde: 92cm
Sittedybde: 57cm

Hvis det er noen andre spørsmål er det bare å ta kontakt!

Instagram: miljosofa
Tilstand Brukt

Generell info

OM:
Miljø sofa er et ny oppstartet firma som selger brukte sofaer i god stand. I dag kaster vi mye unødvendig ting, og vi i Miljøsofa har en visjon om å gjøre noe med dette. Hvorfor skal man bruke mye penger på en ny sofa når man nesten får det samme ved å kjøpe en brukt? Bedre for lommeboken, og ikke minst miljøet!

Du kan føle deg trygg når du handler hos oss!
Vi har brukthandelbevilling fra Politiet!

ÅPNINGSTIDER/VISNING:
Vi har visning av sofa etter avtale. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på miljosofa@gmail.com for å avtale.

LEVERING:
Vi tilbyr gratis levering i Oslo og deler av Viken. For levering utenfor disse områdene tar vi et kjøretillegg. Vi er fleksible på tidspunkt for levering etter kundens behov. Vi tilbyr ikke oppbæring av sofaen. Om det er ønskelig kan det avtales på forehånd med sjåfør.

BORTKJØRING AV GAMEL SOFA:
Miljøsofa tilbyr bortkjøring av din gamle sofa ved et kjøp fra oss mot et gebyr på 500 kr. Om sofaen vil være aktuell for videresalg hos oss tilbyr vi å hente den gratis. Gjerne send oss en mail til: miljosofa@gmail.com med bilder av den gamle sofaen så vi kan vurdere. Ønsker du å benytte deg av bortkjøring så ønsker vi at den gjøres klar før vi kommer for retur av varen.

-Spar miljøet, spar penger

Baker Østbys Vei 1, 1351 Rud

Annonseinformasjon

FINN-kode 199224051
Sist endret 19. jan. 2021 13:30

Rapporter annonse