Sanique S1 Elektrostatisk godkjent desinfeksjonssprøyte med batteridrift

Til salgs
11 900 kr
PAINTBOX PRO ER OFFISIELL NORSK IMPORTØR FOR SANIQUE
VI ER LEVERANDØR TIL BL.A. KOMMUNER, HELSEFORETAK OG IDRETTSLAG

--
FORHANDLERE SØKES!
--

EFFEKTIV DESINFISERING AV SMÅ OG MELLOMSTORE AREALER

EGNER SEG OGSÅ FOR UTENDØRS SPRØYTING AV 75% ALKOHOL I MINUSGRADER
(eksempelvis kontaktflater på byggeplasser)

HVORFOR ELEKTROSTATISK?
Den korte versjonen er at elektrostatisk lading sørger for at desinfeksjonsmiddelet kryper inn overalt, og legger seg også på de flatene du ikke sprayer direkte på. Så for alle som benytter et ikke-ladet desinfeksjonsmiddel, er dette maskinen man skal ha.

DETALJER
Sanique S1 er en profesjonell pistolfogger som bruker prinsippet om elektrostatisk induksjon for å distribuere desinfeksjonsvæske effektivt og jevnt, over en rekke overflater.

Med en dråpestørrelse som kan justeres mellom 40 mikron (µm) til 110 mikron, er S1 egnet for et stort antall applikasjoner ved bruk av forskjellige desinfiseringsvæsker. S1 forstøver løsningen i en slik grad at den blir en tåkespray med ekstremt små og lette dråper.

Gjennom den elektrostatiske ladningen som genereres av sprøyten, tiltrekkes disse dråpene av den målrettede overflaten, og når de legger seg, skaper de et desinfiserende belegg på ethvert punkt i området som skal behandles.

75% ALKOHOL - INGEN HINDRING
Dette er en av de få sprøytene som egner seg for påføring av 75% alkohol i arealer med minusgrader, også utendørs, ved at man kan benytte dyse på 110 mikron med jevn forstøving.


Denne kaldfoggeren er også ideell for sprøyting i både store og mindre rom, i private hjem, kjøkken og kantiner, kjøretøyer, kontorer, garderober, sykehus, sykehjem og skoler.

PAINTBOX PRO ER OFFISIELL NORSK IMPORTØR FOR VECTORFOG
VI ER LEVERANDØR TIL KOMMUNER, HELSEFORETAK OG IDRETTSLAG
Tilstand Ny

Generell info

Paintbox Pro AS har kontorer, lager, og serviceverksted i Trondheim. Herfra driver vi landsdekkende salg, prosjektering og oppføring av lakkeringskabiner og sandblåseanlegg, samt overflatebehandlingsutstyr, desinfeksjonsutstyr, og malingssprøyte.

Paintbox Pro er hovedimportør/grossist på de fleste varemerkene vi markedsfører.

Alle priser er eksklusive merverdiavgift med mindre annet er oppgitt.

Fossegrenda 7 B, 7038 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 199008006
Sist endret 8. apr. 2021 11:49

Rapporter annonse