Business vs Konsumer - Hvorfor handle PC hos oss

Til salgs
Leter du etter en ny PC, og synes det er vanskelig? For mange alternativer?
Du er ikke alene. Saken blir derimot svært mye lettere når du finner ut at PC-er (stasjonære og bærbare) kan heldigvis grupperes i 2 hovedgrupper: Business og konsumer. Den ene er billig og ofte upålitelig mens og den andre dyrere, sikrere og svært pålitelig. La oss hjelpe deg å forklare.


Hva er forskjellen på ‘Business’ og ‘Konsumer’ PC-er?
Forskjellen er svært stor. Når du ser prisen på nye maskiner så ser du med en gang at business PC-er er svært dyre, ofte mellom 15 000,- og 30 000,- nypris. Konsumer PC-er er svært mye lavere i pris, og ligger vanligvis over 3 000,- og under 15 000,-.


Business-maskiner ligger så mye høyere i pris av mange grunner:
• Business PC-er er designet til å bli brukt hele dagen, HVER dag- i årevis. Dette er IKKE tilfellet for konsumer PC-er da deres levetid er halvparten eller mindre av business PC-er.
• Konsumer PC-er har dårligere kvalitet på komponentene sine, og har mye større sjanse for å bli ødelagt- mye raskere.
• Business maskiner er vanligvis av så høy kvalitet og er så robust at de er militært sertifisert.
• De tåler søl, støt, støv, høye- og lave temperaturer, høy og lav luftfuktighet og kan fint brukes der lufttrykk er varierende, som på en fjelltopp.
• Business PC-er har ikke unødvendig programvare- eller bloatware på maskinen. Dette øker både sikkerheten og hurtigheten på maskinene.
• Business PC-er kan settes i dockingstasjoner for å utvide tilkoblingsmulighetene.
• Business PC-er har veldig ofte mange tilkoblingsmuligheter- noe som ofte er mangelvare på konsumer maskiner.
• Business PC-er har alltid Windows 10 Pro lisens, noe som er essensielt for å være tilkoblet et domene.


Hva med en dyr Gaming PC?
"Gamer PC-er" går under konsumer-kategorien. Utviklerne av slike maskiner designer eksperimentelle funksjoner og design som er overkommelig for en gjennomsnittlig privatperson- og gjør disse funksjonene og designet visuelt attraktivt.
Pengene i produksjonen går inn i utseende, i skjermene og gode spesifikasjoner- som GPU eller CPU. Men ingenting går i sikkerhet, trygghet eller pålitelighet. Ofte er slike maskiner spesiallaget og kan sjeldent oppgraderes eller fikses på. De får ofte feil innenfor garantitiden, og slike feil kommer ofte igjen veldig hurtig. Når en ny feil kommer etter garantitiden, så må du nok en gang punge ut tusenvis av kroner på en ny PC.


Men hvorfor selger dere business PC-er så billig?
Siden disse maskinene er såpass robuste og av så høy kvalitet, så har disse flotte PC-ene mye igjen å gi. Maskinene har vanligvis vanlige bruksmerker og har enda mange års levetid igjen, men bare fordi en maskin har blitt brukt i 1 eller 2 år så synker verdien utrolig mye.


Kan jeg være trygg på det jeg kjøper av dere?
Du kan være trygg på at maskinenes sikkerhet, da de har vært slettet, sjekket og reinstallert fra bunnen, av en Microsoft Registrering- og ISO sertifisert partner av oss. Maskinene er rett og slett som nye. Vi er så sikre på produktene du får kjøpt av oss at det alltid følger med 1 års garanti!


Så nå når informasjonen er unnagjort, kan du kanskje ta en titt på hva vi har for salg.
Følg denne linken: www.planbit.no/
Eller du kan klikke på "kjøp i nettbutikk"-knappen til høyre.
Merke Annet
Tilstand Ny

Generell info

Hvordan bestiller jeg?
Du kan skrive til oss på post@planbit.no med kontaktinformasjonen din slik at vi kan sette opp en faktura for deg. Du kan også trykke på Kjøp i nettbutikk -knappen i denne annonsen for å handle elektronisk med Klarna eller VIPPS. Varen(e) blir utsendt fortløpende med Bring.

Hvem er Plan B IT
Med over 25 års erfaring fra IT-bransjen og fagkunnskap som bare ambisiøse aktører innehar, er Plan B IT ditt miljøbevisste alternativ til profesjonelt IT-utstyr og til bedriftsrettede tjenester. Vi er et hurtigvoksende firma og en seriøs Microsoft partner med kunder i privat- og bedriftsmarkedet.

Vi ønsker å leve av vår lidenskap og dele den lidenskapen med våre kunder på en jordnær og ærlig måte. Hos oss får du vite det du trenger, og du får det du betaler for. Her gjemmer det seg ikke unødvendige kostnader, bortgjemt reklame, unødvendig programvare eller noe lignende. Vi ønsker ikke en tredjepart mellom oss og deg som kunde, men direkte kontakt. Du skal føle på at det er enkelt å bruke oss som leverandør.


Kontakt oss:
Trenger du hjelp med å tilpasse en PC, eller ønsker du et tilbud? Om du trenger en tjenesteløsning, pakkeløsning eller hva som helst så kan du kontakte oss på følgende måter:
Telefon: 35 96 35 96
E-post: post@planbit.no
Facebook: Plan B it


Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.


Trygg handel hos Plan B IT
Vi har såpass stor tiltro til produktene vi selger og partnere vi henter varer fra, at vi mener det er svært få som kan tilby kundene sine det vi kan tilby deg.
Vi har et godt partnersamarbeid med flere ISO-sertifiserte og renoveringssertifiserte Microsoft partnere som har høysikkerhetsklarterte retursystemer på leasingutstyr. Utstyret blir innhentet etter endt leasing og sortert ut fra stand på hardware og software. De blir slettet på en sikker måte, testet og reinstallert, for deretter å bli vurdert individuelt for videresalg av oss.

Med denne prosessen i bakhodet og at produktene i tillegg er i utgangspunktet av svært høy kvalitet, har vi 1 års garanti på maskinvare med mulighet for utvidelse på de aller fleste produktene.


Viktige linker
Personvernerklæring: https://www.planbit.no/personvernerklaering/
Vilkår og betingelser: https://www.planbit.no/om-oss/vilkar-og-betingelser/

Asdalstrand 291, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 198028240
Sist endret 24. sep. 2021 12:25

Rapporter annonse