Trenger du julegavetips? Besøk Toftes Antikvariat

Til salgs
Trenger du julegavetips? Besøk Toftes Antikvariat

Nå står julen snart for tur, og hva skal du gi i gave? Toftes Antikvariat har mange tusen ulike bøker å velge mellom. Mye spennende og uvanlig som du ikke finner hos den vanlige bokhandleren. Se våre annonser på Finn.no ved søke etter Toftes antikvariat i søkefeltet, og la deg bli inspirert. Bøkene er tidligere lest/brukt, men holder høy kvalitet fremdeles.

Å gi en spesiell bok i gave er en flott overraskelse, men det er i tillegg også en gave til miljøet ettersom det er gjenbruk.

Vi sender bøker til hele verden, og pakker gjerne inn presangen for deg dersom det er ønskelig. Vi sender gjerne direkte til den du måtte ønske, slik at du slipper å sende selv, og dermed sparer porto.

Slik bestiller du:
Ta kontakt på mail post@toftesantikvariat eller send en melding via en annonse. Vi svarer raskt på henvendelser, og sender daglig.
Prisene på bøkene står forøvrig oppført i parentes bak hver bok i annonseteksten.

Se også hva kundene synes om Toftes Antikvariat
https://www.finn.no/user/profile/profile.html?id=339122799&search=bap/forsale
Tilstand Brukt

Generell info

Antikvariatet sender gjerne til kjøper. Ta kontakt på post@toftesantikvariat eller send en melding via annonsen. Prisene på bøkene står oppført i parentes bak hver bok i annonseteksten. Er det en bok som er solgt som du ønsker å kjøpe, så send en mail, så setter antikvariat deg opp på ønskeliste.

Idrettsveien 18, 4328 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 197976213
Sist endret 10. nov. 2020 22:20

Rapporter annonse