Premium Hjemmekinopakke med KEF R-serie

Til salgs
99 990 kr
På jakt etter en avsindig god hjemmekinopakke til både film og musikk? Da trenger du ikke lete lengre. I denne pakken får du det ypperste fra den prisbelønnede R-serien til KEF, med R11 på topp som vant EISA-pris i fjor for beste High End Høyttaler. Dette er en helt enestående høyttaler, som spiller bedre enn det meste, og er penere enn de fleste. I denne pakken får du også matchende bakhøyttalere og senter, samt den helt ekstremt gode subwooferen KF92. Da har du dynamikk og presisjon som ikke er til å tro, med bass helt ned i 11Hz.

Pakken innholder:

1 sett KEF R11 gulvstående høyttalere
1 sett KEF R3 stativhøyttalere
1 sett KEF R8a Atmos effekthøyttalere
1 stk KEF R2c Senterhøyttaler
1 stk KEF KF92 Premium Subwoofer

Til denne pakken anbefaler vi Marantz SR8015 som forsterker, eller noe av tilsvarende kaliber. Ta kontakt for totalløsning
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 197896006
Sist endret 10. nov. 2020 12:59

Rapporter annonse