DOXA SUB 300 Carbon Aqua Lung US Divers

Til salgs
55 690 kr
Endelig har DOXA kommet til Norge!

Nye DOXA SUB 300 Aqua Lung US Divers er første DOXA-klokke laget i karbon, og kommer med svart gummirem. En begrenset serie på bare 300 klokker med COSC-sertifisert kaliber, i samarbeid med Aqua Lung.

Jet-svart alternerende med nyanser av kull: Smidd karbon gir SUB 300 Carbon Aqua Lung US Divers et urbant kamuflasje-uttrykk. Det ultralette høyteknologiske materialet i kassen og urskiven har et matt, rått utseende og gir en følelse av levende energi og røffhet.

SUB 300 Carbon Aqua Lung US Divers har en diameter på 42,5 mm og er utstyrt med et trykkbestandig titankammer for å beskytte urverket og en screw-down-crown. Denne klokken er rangert til en dybde på 300 meter, noe som gir maksimal frihet til utforsking under vannet. Det ripebestandige safirglasset, behandlet med et antireflekterende belegg, har hentet inspirasjon fra det kuppelformede pleksiglasset fra tidlige SUB-generasjoner. Det COSC-sertifiserte automatiske urverket sørger for en kraftreserve som overstiger 40 timer.

All dykkerelatert informasjon er fremhevet med et Super-LumiNova® selvlysende belegg for å sikre god lesbarhet under reduserte siktforhold. Den svarte, myke gummistroppen med en svart foldelås i PVD-stål med det eksklusive symbolet "DOXA fish" gjør denne klokken komplett.

Automatisk urverk fra Sveits, selvtrekkende, COSC Certified Chronometer
Gangreserve: 38 timer
Frekvens: 28'800 vph (4.0 Hz)
25 juveler
Dekorert av DOXA
Urkasse i karbon
Diameter 42.50 mm x 45.00 mm
Høyde: 13.40 mm
Safirglass
Ensrettet roterende bezel
Kammer og case back i titan
Screw-down crown
Vanntett 30 bar / 300 meter
Tilstand Ny

Generell info

Se hele kolleksjonen på www.swisstime.no eller etter avtale på vårt showroom i Nils Lauritssøns vei 39D, Oslo.

Når du klikker på en av DOXA-klokkene, vil du bli tatt til den norske nettbutikken til DOXA (nor.doxawatches.com), hvor du kan lese mer om hver enkelt klokke og gjennomføre selve kjøpet.

Følg oss på instagram: #swisstimeno

0884 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 197812075
Sist endret 14. jan. 2021 19:22

Rapporter annonse