HP ZBook 15 G1 Mobile Workstation - Rimelig arbeids- og skole-PC! (Garanti)

Til salgs
3 800 kr
Produktet:
HP ZBook 15 G1 er en "high-Preformance" mobil Workstation som ble en kritikerrost oppgradering fra forrige modell 15 tommers Mobile Workstations fra HP.

Maskinen har allerede bevist at dens oppbygging og sammensetning er av god kvalitet og den består strenge tester for bruk. Disse har svært lang levetid og fungerer utmerket gjennom mange år.
Vi kan anbefale dette produktet på det varmeste til våre kunder om man er ute etter en del mer en bare en vanlig bærbar PC. Denne takler grafikk oppgaver som Adobe, AutoCAD, 3D programmer, videoredigering, flerskjerm bruk, spill, mange samtidige operasjoner, store regneark og databaser.Spesifikasjoner:
• Prosessor: Intel i7-4700MQ Quaid Core 2.80 GHz
• Internminne: 16 GB
• Lagring system: 256GB SSD
• Optisk: DVDRW
• Grafikkort 1: NVIDIA Quadro K1100M 2 GB DDR5
• Skjerm: 15,6 tommers Full HD 1920x1080 IPS
• Wifi: Intel N6235 trådløst kort
• Nettverkskort: Intel Ethernet I217-LM
• Lydkort: Realtek HD
• Høyttalere: Integrert stereo
• Kamera: Webcam i skjerm
• Tastatur: Norsk med numeriske taster og baklys
• Mus: Stor museplate med 3 knapper og musepinne.
• Tilkoblinger: USB 3.0, Displayport, displayport-mini, dokkingstasjon, RJ45, SD-kortleser, smart Card, jack for tilkobling av hodetelefoner og ekstern mikrofon.
• Lisens: Microsoft Windows pro
• Strøm: Original lader.
• Garanti: 1 år på maskinvare, kan utvides på forespørsel.
Merke HP
Tilstand Brukt

Generell info

Hvordan bestiller jeg?
Du kan skrive til oss på post@planbit.no med kontaktinformasjonen din slik at vi kan sette opp en faktura for deg. Du kan også trykke på Kjøp i nettbutikk -knappen i denne annonsen for å handle elektronisk med Klarna eller VIPPS. Varen(e) blir utsendt fortløpende med Bring.

Hvem er Plan B IT
Med over 25 års erfaring fra IT-bransjen og fagkunnskap som bare ambisiøse aktører innehar, er Plan B IT ditt miljøbevisste alternativ til profesjonelt IT-utstyr og til bedriftsrettede tjenester. Vi er et hurtigvoksende firma og en seriøs Microsoft partner med kunder i privat- og bedriftsmarkedet.

Vi ønsker å leve av vår lidenskap og dele den lidenskapen med våre kunder på en jordnær og ærlig måte. Hos oss får du vite det du trenger, og du får det du betaler for. Her gjemmer det seg ikke unødvendige kostnader, bortgjemt reklame, unødvendig programvare eller noe lignende. Vi ønsker ikke en tredjepart mellom oss og deg som kunde, men direkte kontakt. Du skal føle på at det er enkelt å bruke oss som leverandør.


Kontakt oss:
Trenger du hjelp med å tilpasse en PC, eller ønsker du et tilbud? Om du trenger en tjenesteløsning, pakkeløsning eller hva som helst så kan du kontakte oss på følgende måter:
Telefon: 35 96 35 96
E-post: post@planbit.no
Facebook: Plan B it


Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.


Trygg handel hos Plan B IT
Vi har såpass stor tiltro til produktene vi selger og partnere vi henter varer fra, at vi mener det er svært få som kan tilby kundene sine det vi kan tilby deg.
Vi har et godt partnersamarbeid med flere ISO-sertifiserte og renoveringssertifiserte Microsoft partnere som har høysikkerhetsklarterte retursystemer på leasingutstyr. Utstyret blir innhentet etter endt leasing og sortert ut fra stand på hardware og software. De blir slettet på en sikker måte, testet og reinstallert, for deretter å bli vurdert individuelt for videresalg av oss.

Med denne prosessen i bakhodet og at produktene i tillegg er i utgangspunktet av svært høy kvalitet, har vi 1 års garanti på maskinvare med mulighet for utvidelse på de aller fleste produktene.


Viktige linker
Personvernerklæring: https://www.planbit.no/personvernerklaering/
Vilkår og betingelser: https://www.planbit.no/om-oss/vilkar-og-betingelser/

Asdalstrand 291, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 197780767
Sist endret 21. okt. 2021 10:11

Rapporter annonse