GARMIN QUATIX 6

Til salgs
7 799 kr
KOMBINER STIL OG FUNKSJON FOR EVENTYR BÅDE PÅ LAND OG TIL SJØS
quatix 6 er designet for marinebruk og kombinerer alle de beste funksjonene til f?nix® 6- klokken med alt du trenger når du er på sjøen.Du har aldri vært tilkoblet til båten på denne måten før. Med quatix 6 kan du ta kontroll fra håndleddet.

Se alltid hvor du er med oppdaterte sjøkart.

Laget for alle hobbyene dine. Forhåndslastede apper for båtturer, fiske, treningsøkter og mye annet.

Uansett om du er på land eller på havet, kan du holde kontakten med dem som betyr noe.

Sett seil i opptil to uker på én enkelt lading når enheten brukes i smartklokkemodus.

OMFATTENDE TILKOBLINGSMULIGHETER

quatix 6 kan kobles til kompatible Garmin-kartplottere, GNT™ 10- senderen/-mottakeren og annet utstyr for å strømme data til klokken.

Du kan styre båten selv når du ikke står ved roret. Gå til autopilotappen for å endre styrekursen, aktivere mønsterstyring eller følge en GPS-rute.

Styr underholdningssystemet om bord fra quatix 6 med den innebygde Fusion-Link™ Lite-appen.

Se data, blant annet om vanndybde, motorturtall, vind, egendefinerte data med mer, på håndleddet ved å koble quatix 6 til båtens kompatible enheter.

Du trenger ikke å vende tilbake til roret for å markere hver fangst. Bruk klokken til å plassere kartplotterens veipunkter hvor som helst på båten.

Når du deltar i en regatta, holder det ikke å bare starte på rett tidspunkt – du må visualisere starten. Opprett en virtuell startlinje for å få en perfekt start. Bruk også bauteassistenten for å få informasjon om fartøyet faller eller løftes.
Tilstand Ny

Fastlandsveien 294, 1684 Vesterøy

Annonseinformasjon

FINN-kode 197439322
Sist endret 6. nov. 2020 14:18

Rapporter annonse