Merida eOne Sixty 8000 - S - Demosykkel Lysaker SOLGT

Til salgs
1 kr
Tidenes beste el-stimaskin, har blitt enda bedre!
Årets testvinner i Terrengsykkel-magasinet, eOne sixty - 2020 Design and Innovation Award, Taiwan Excellence Award, Best All-rounder’ badge i E-MTB-news, TAIPEI CYCLE d&i GOLD Award 2020, full pott i MTBR, for å nevne noen.

Eller som de skrev i E-Mountainbike 'Anyone looking for razor-sharp handling and maximum performance on the trail will find what they’re looking for with the MERIDA eONE-SIXTY 10K. It descends better than the Best in Test Specialized Levo, making it one of the best options for enduro riders.."


Merida eOne Sixty, har helt siden den ble lansert, vært ratet som en av markedets aller beste el-stisykler. Svært korte kjedestag og en svært balansert geometri, sammen med markedets mest responsive el-system, og en rå utstyrspakke, har gjort eOne Sixty til en staple innen el-stisykling.

eOne Sixty 8000 kommer levert med den 100% nyutviklede karbonrammen til Merida. I år har man, i samarbeid med Shimano, utviklet et in-tube batteri og festesystem, som både er enkelt å forholde seg til, samt minimerer vekten. CFA-rammen er bygget med Nano-Matrix karbon, som gir en ramme som tåler svært mye juling, samt beholde en lav vekt, og de egenskapene en 2020-stisykkel skal ha.

8000 leveres med den nye 12s Shimano XT-girsystemet, kombinert med kraftige 4-stemplede SLX skivebremser og 203mm bremseskiver. Gaffelen, Z1 36 e-bike, er levert av Fox-eide Marzocchi, og gir sjukt bra egenskaper, rett ut av eska. Finn riktig lufttrykk, åpne kompresjonsdempingen, og ut og bombe. Enklere blir det ikke. Bakenden blir kontrollert av en Rockshox SuperDeluxe Select+, og gir samme forutsigbarheten som fronten.

Ellers blir sykkelen levert med sadel, stem og styre fra Merida. Samt Merida Expert heve-senkepinne, som er kanskje markedets mest holdbare heve-senk-løsning. Med Shimano-remoten pent integrert i det nye Shimano i-specsystemet på styre, blir det ikke bedre.

Hjulene kommer fra italienske Fulcrum, og de råeste elsykkel-hjulene Fulcrum har. E-Metal-serien er laget for å bombes med!

El-systemet er Shimano e8000, kombinert med det nye 504wh e8035-batteriet. Systemet er gjennomprøvd og svært holdbart. Motoren er blant markedets mest responsive, og er svært kompakt, noe som gjør at man kan designe rammer som er nærmest upåvirket i geometrien, mot en "analog" sykkel. Dette er noe av det som gjør eOne Sixty 8000 til en helt rå sti-maskin.

eOne Sixty er noe av det råeste vi har syklet på, og etter snart 12 måneder med testing innad i Bike Fixx, kan vi stå 100% inne for sykkelens egenskaper.


For fulle specs: https://www.merida-bikes.com/nb-no/bike/714/eone-sixty-8000

https://www.terrengsykkel.no/test-av/merida-e-one-sixty-8000


elsykkel endurosykkel elektrisk stisykkel stisykkel terrengsykkel elektrisk sykkel elsykkel Merida, Shimano e8000 e mountain bike, eOne Sixty
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker, Vækrøveien 203 A eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx!

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 197320088
Sist endret 16. feb. 2021 12:30

Rapporter annonse