Wifi Kamera med bilde på mobilen. Bevegelses alarm

Til salgs
790 kr
Godt utprøvd overvåkningskamera for norske forhold. Tåler kulde, snø, regnvær og sol.

Utendørs / innendørs overvåkningskamera med direkte overføring til mobil uansett hvor du er.

Med dette kameraet koblet til ditt Wifi nettverk kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraet kan varsle om bevegelse ved og sende deg en varsling fra en gratis visnings app, eller starte et video opptak.


*Support og bruksanvisning på Norsk*
Jeg har fri support på alle mine kameraer på telefon og sms/melding på finn.no. Jeg sender også med bruksanvisning på Norsk som gir en enkel innføring i installasjon av app og kamera, samt bruk av appen.  Siden kameraene er enkle å installere, og bruksanvisningen er grundig med bilder, og enkel og forstå, klarer de fleste seg på egen hånd, men jeg er gjerne behjelpelig hvis det skulle være ønskelig.

*Opptak av video*
Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 64Gb minnekort kan du spille inn ca. 3 dager kontinuelig video. Hvis du bruker bevegelses utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 64Gb.

*Bevegelsessensor*
Kameraet er utstyrt med bevegelsessensor som gjør at man kan ta opptak og få varsel i appen ved bevegelse. Man kan justere følsomheten og hvor i bildet man får utløst opptak/varsel så man slipper problemer med busker og trær som beveger seg i vinden. Alt dette stilles enkelt inn i appen.


*Nattbilder*
Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) det sender ut om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. I mørket ser man ca. 30 meter med dette kameraet.

*App*
For å se bilder og opptak fra kameraet brukes en app. Denne er tilgjengelig for A pple og Android telefoner og nettbrett. Appen heter CamHipro, og det er gratis å laste den ned, og bruke den. Den er brukervennlig og stabil, og har alle funksjoner man trenger.

Det blir sendt med krympestrømpe for å sikre vanntett forbindelse mellom strømforsyning og ledning til strømforsyning.  Kameraet er testet av meg over tid og er stabilt, brukervennlig, og solid nok for bruk ute i vær og vind, også på kysten der sjøsprøyt og salttåke kan være et problem.

*Strøm*
Kameraet bruker 12V strøm, og det følger med et strømadapter for 220V. Målt strømforbruk 2-4W avhengig av om IR nattlys har vært av eller på. Det er ca. 1 meter ledning fra stikkontakt. Kameraet egner seg til bruk direkte koblet til 12V på solstrøm, bilstrøm, båtstrøm eller annen 12V kilde.

*Oppløsning*
Oppløsningen er 2 Megapixel med lyssterk billedbrikke. Det tilsvarer oppløsningen på en moderne flatskjerm TV og gir utrolig skarpe bilder både natt og dag. Det er 4x digital zoom på kameraet så man kan se detaljerte bilder selv på avstand.

*Byggekvalitet*
Kameraet er laget i solid formstøpt plast. Det er skrudd sammen med kraftige silikonpakninger for maksimal tetthet, og lednings gjennomføringen er sikret med kraftig klempakning. Dette i tillegg til fuktsikring av strømledningen med krympestrømpe, gjør at kameraet tåler all slags vind og vær. Elektronikk og optikk er av god kvalitet som er laget for å vare lenge.

Kameraene jeg selger er testet i Norge i virkelige forhold. De er stabile, enkle i bruk og solide for bruk i Norge.

**Bildene i annonsen er tatt i Norge med kameraet som selges her. Faktisk er de enda skarpere i appen da finn. No komprimerer de noe.**

** Kamerapakke 790,-**

*1080P full HD kamera,
*Strømforsyning for 220v
*Norsk bruksanvisning for kamera og app
*Gratis support på telefon


** Utstyrspakke: 349,- **

*Minnekort på 32GB for opptak
*Enkelt laminert skilt, Kameraovervåket område
*Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning
*Krympestrømpe for værsikring av kontakter på strømledning

Vi selger også kameraer med 4G dekning, og kameraer med vipp/sving, samt utstyr for tilkobling til ditt nettverk. Ta kontakt eller se mine andre annonser.

Frakt kr. 75,- med Helthjem (Maks 1 kamera) 149,- med Posten.

Betaling kan gjøres i VIPPS til 41457070, Pål Haukø. Ved bestilling, betal rett sum og send melding på finn.no med navn, adresse og telefonnummer, eller ta kontakt først.

Vi utfører også installasjon av kameraer ute hos kunde. Ta kontakt på 41457070 for tilbud

Tekniske data:

Størrelse: 15x16x9 cm
Linse: 3,6mm
Billedsensor: SmartSens 1920x1080 pixler
Strøm: 12v, 1a. 220v adapter medfølger. Ca. 1 meter ledning
Merke: CamHi
Farge: Svart
Min. lys: 0,01 lux
Nattlys: 24 stk. IR led. Ca. 20m. rekkevidde
App: Camhipro (Android og Apple)
Wifi: 802.11/b/g 2.4Ghz. Rekkevidde opptil 50m fra Wifi router.
Synsvinkel: 90 vidvinkel
Temperatur: - 30 C - 50 C


Søkeord:
Overvåking wifi kamera IP kamera NRV surveilence camera CCTV Sikkerhetskamera utendørs kamera TV overvåkning tvovervåking tvovervåkning fjøs cam fjøskamera overvåkning overvåkningskamera kameraovervåkning overvåkingskamera landbruk transport butikk gård stall hesteutstyr lamming gårdskamera hyttekamera stallkamera

Ring gjerne på 41457070
Tilstand Ny

Generell info

Kamera og Sikkerhet er spesialister på overvåkingskameraer som kan vise bilde og opptak rett på mobil og nettbrett. Vi har modeller fra 790,- som har gode bilder og byggekvalitet som tåler vårt klima. Aller våre kameraer bruker appen "CamHipro" som er stabil og enkel å bruke og installere.

Vi installerer også kameraer hos bedrifter og private.

Se gjerne vår web side: www.kameraogsikkerhet.no

Tårnvegen 20, 1929 Auli

Annonseinformasjon

FINN-kode 196990779
Sist endret 9. nov. 2020 13:15

Rapporter annonse