Garrett Apex metalldetektor m/trådløse hodetelefoner

Til salgs
5 990 kr
Fantastisk nyhet fra verdens mest anerkjente metalldetektor merkevarenavn Garrett høsten 2020.

Deres nye APEX metalldetektor har en imponerende liste egenskaper og funksjoner, er vanntett og leveres med trådløse hodetelefoner. Den er også veldig lett i vekt, god og holde samt tøff og se på.

Se video i bildesamlingen!

Garretts nye Apex detektor er et skikkelig taktskifte fra amerikanske Garrett. I Apex finner vi ett tøfft og moderne uttrykk. Kontrollboksen er tynn men bred, og har et stort bakgrunnsbelyst display. Meny og innstillinger er gjennomtenkt, tilgangen er rask, enkel og intuitivt, med gode trykknapper godt plassert.

Men utseende er nå en ting. Det er det innvendige som teller vil mange si. Også her har Garretts ingeniører gjort en fantastisk jobb og gitt Apex en imponerende liste egenskaper og funksjoner. Noen av egenskapene er for første gang brukt i en Garrett detektor.

Vi kan nevne ekte multi-frekvens teknologi, for første gang i en Garrett detektor. Du kan velge mellom å kjøre den i 5, 10 15 eller 20 kHz enkeltfrekvens, eller i Multi Frekvens (alle 4 frekvenser samtidig). Den kan også kjøres i Multi-Salt innstilling i det salte miljøet på strender. Hver og en frekvens har ytterligere 8 kanaler justeringsmulighet (hvis man går sammen med annen person med samme detektor så kan støy mellom detektorene justeres bort med denne funksjonen)

Apex har 6 søkemodus/programmer, noe som dekker alle behov. Søkedybde er helt på høyde med andre detektorer i denne og høyere prisklasse.

Ett stor og bredt display presenterer all informasjon og meny på en meget god måte og bakgrunnsbelysning kan skrues av og på etter ønske. Store og tydelige Target-ID nummer er lett å se ved et raskt blikk på skjermen.

Et innebygget oppladbart lithium batteri gir opptil 15 timers sammenhengende brukstid (litt avhengig av innstilling og bruk av bagrunnsbelysning). USB ladekabel medfølger.

Alle Apex har innebygget Z-Lynk trådløs sender som er kompatibel med Garretts 2,4 GHz trådløse MS-3 hodetelefoner (inntil 6 ganger raskere enn Bluetooth). Detekter uten den irriterende ledningen fra headsettet!

Iron Volume! Men denne unike funksjonen kan du senke lydvolumet kun på tonen som indikerer jernobjekter. Du kan altså lytte på jernet også, men med lavt lydvolumt, mens signaler fra andre metaller står frem høyt og tydelig med ett høyere lydvolum. Erfarne detektorister liker ofte å høre jernet også, men ikke nødvendigvis med så høyt volum.

Vil du ikke høre jernobjekter i det hele tatt kan du diskriminere bort jern, slik at du ikke får signal når søkehodet passerer små jernobjekter.

Signal fra metallobjekter avgis med 5 forskjellige toner, alt ettersom hvilket metall det er i objektet i bakken. Jern har den mørkeste tonen (og kan dempes i volum eller skrues av). Størrelse og form er også faktorer som har påvirkning på hvilken tone som blir avgitt.

Apex har en meget rask Target Recovery Speed , det vil si evne til å avgi signalet raskt og presis, selv om du svinger detektoren raskt, og du er på et sted med mye metallobjekter og skrot i bakken. En viktig egenskap for å klare å fiske ut en mynt inne blant noen spiker (som et eksempel)

Leveres med Garretts nye og lette 6 x 11 tommer DD Viper søkehode som selvfølgelig er vanntett. 11 tommer i lengderetningen er stor nok for å gå på store åpne jorder, mens søkehodets smale 6 tommer bredde tillater detektering på forsøplede jerninfiserte steder. Med et smalt søkehode får man et skarpere felt under søkehodet.

Flere coiler/søkehoder i andre størrelser blir tilgjengelige fra Garrett i November 2020.

Apex har selvfølgelig volumkontroll både på kontrollboksens høyttaler og i hodetelefoner.

Garrett Apex leveres med 2 års garanti

Leveres med Norske brukertips og engelsk Quick Start Guide i esken.

Full manual (engelsk) kan åpnes på produktsiden på metallsoker.no
Tilstand Ny

Generell info

Handle kjente merkevarer hos en seriøs aktør. Vi driver ikke med annet, og satser kun på kvalitetsvarer. Vi innehar meget god produktkunnskap og service og garantiansvar er en selvfølge.

Metallsøker AS er Norsk importør og forhandler av kvalitets-merkene Garrett, Minelab, Nokta Makro, Quest, C-Scope metalldetektorer og tilleggsutstyr. Nå også Norsk importør av Hookah dykkerutstyr fra amerikanske BLU3.

Styr unna ukurante kina-detektorer til noen hundre kroner... Det er bortkastede penger.

Alt er på lager såfremt ikke annet er spesifisert med rød skrift.

Betalingsalternativer:
VISA/Mastercard/Klarna/Postoppkrav/Forskuddsbet.

Frakt:
Postens servicepakke (sender hver ettermiddag).

Det er også mulig å se/hente varer på vår adresse i Holmestrand. (etter avtale) Betaling kort eller kontant ved besøk.

Havnegaten 33, 3080 Holmestrand

Annonseinformasjon

FINN-kode 196983373
Sist endret 21. des. 2020 16:16

Rapporter annonse