Staselige Åna fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Den staselige og rolige Åna er en flott katt å ha i hus! Han holder seg i nærheten av oss og er ekspert i å finne gode soveplasser hvor han virkelig koser seg. Når vi sitter i sofaen om kvelden, så ligger han oppå ryggputene og har hele kontrollen, eller i sofaen og strekker seg så lang han er. Han kan også finne på å krype opp i fanget til fostermor og legge seg godt til. Han liker å stryke seg i ansiktet for å få oppmerksomhet og kos. Om kvelden når vi legger oss i senga, så finner han seg godt til rette mellom oss og maler lenge etter vi har avsluttet kosingen.

Åna er også en leken herremann, han elsker å fekte etter leker som henger i tråd over han. Da glemmer han helt hvor han ligger, og kan fort falle ned fra både seng og sofa mens han leker. Han leker også med halen sin, eller andre ting han finner, f.eks hekletøyet til fostermor.

Åna er godt vandt med voksne og er tillitsfull og kontaktsøkende. Men han har nok ikke så mye erfaring med barn, om noe i det hele tatt. Han bor nå hos en fosterfamilie med to voksne og tre barn på 4, 6 og 13 år. Han viser tydelig at han er usikker på barna. De får klappe han, men han kryper sammen og vil helst slippe. Vi to voksne får lov til å gjøre det meste med han, han er blant annet veldig enkel å gi medisiner til.

Åna ønsker seg et rolig hjem uten barn. Han er antatt født 01.07.2015.

Denne katten er FIV-positiv. FIV-positive katter har et svekket immunforsvar, og skal for sin egen sikkerhet holdes som innekatter for å unngå skade og sykdom, i tillegg til å forebygge eventuell smitte.

Det finnes dessverre ingen behandling mot FIV, men en sunn og frisk katt kan leve lenge med FIV. FIV-katter trenger det samme som alle andre katter: en god ernæring og en stabil, stressfri hverdag for å leve et like langt og godt liv som andre katter. Det er et krav at de som velger å adoptere en FIV-positiv katt holder den innendørs. Dette for dens egen og andre katters sikkerhet. FIV er smittsomt til andre katter via blodoverføring. En positiv katt må derfor heller ikke bo sammen med katter som ikke er FIV-positive for å unngå eventuell smitte.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.
Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!
Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4324 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 196384620
Sist endret 20. mai 2021 22:43

Rapporter annonse