Nyomtrukket Bolia Scandinavia 6 pers hjørnesofa | Leveringsklar

Til salgs
24 000 kr
Strøken, nyomtrukket Scandinavia 6 pers hjørnesofa (3 hjørne 2 1/2). Her med flotte skumfylte puter som gir komfort og stramt utseende, samt at man slipper å banke som man må med dunputer. En flott modell fra Bolia med skandinavisk, minimalistisk utforming og rene linjer.

Til denne sofaen har vi valgt et flott blått polyesterbasert møbelstoff med fin vev. Kom gjerne innom vårt showroom for riktig inntrykk av farge + stoff.

Trekkene er splitter nye og håndsydde til akkurat denne sofaen.
Her får du en flott sofa langt under listepris hos Bolia, og du slipper ukesvis med leveringstid.
Et godt valg for både miljøet og lommeboka.

Mål
Bredde: 305 cm
Lengde: 275 cm.
Tilstand Brukt

Generell info

Velkommen til en hyggelig handel hos Divano AS! Vi har et godt utvalg av brukte sofaer, enten de er renset/vasket eller omtrukket med nye trekk i herlig møbelstoff av god kvalitet. Sjekk gjerne ut butikken vår ved å søke "Divano AS" her på Finn.

Å kjøpe brukt er bra for både miljøet og lommeboka. Send oss gjerne en melding eller mail om visning, levering eller andre ting du lurer på. Meldinger via Finn havner i innboksen til mailadressen knyttet til din finnkonto.

Vi kan som oftest tilby levering allerede samme dag til Oslo, Akershus, Vest- og Østfold. Kan også ordne frakt til andre deler av landet.

Sofaene våre selges "som de er". Annonserte priser er ink MVA.

Stanseveien 40, 0976 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 196191289
Sist endret 24. nov. 2020 11:29

Rapporter annonse