Kommode Chalet 13 Skuffer

Til salgs
29 290 kr
En drøm som fra “Tusen og én natt” – I fjerne Rajasthan kom vi over en liten gruppe håndverkere som fremdeles praktiserer unike håndverksevner som nesten er glemt. Det håndverksmessige arbeidet med å lage fantastiske sølvmøbler for kongelige og palasser, en dyktighet som er blitt tilegnet og foredlet gjennom generasjoner, gjenspeiles i denne svært uvanlige kommoden. Et utsøkt kunstverk av høy kvalitet med en kombinasjon av stein, glass og metall. Hvert element er skapt med kjærlig håndverk. Rammen er dekket med banket metall, mens de 13 skuffene er dekorert med forseggjorte innlegg. Et unikt stykke og et bemerkelsesverdig mesterverk. – Mango-trerammen slipes manuelt ned til en fin finish. Nå er de enkelte delene av kommoden, skuffefrontene og beina dekket med den skinnende sølvfarvede metallfolien. Håndverkerne slo deretter dekorasjonene inn i folien med et stempel på 4 cm x 4 cm og fremfor alt med dyktighet og skjønn. En endelig polish gir ditt unike stykke den subtile og glamorøse glansen.

Mål: D 40 cm × B 110 cm × H 105 cm
Materiale: Intarsia: Buffalo bone Bubalus Bubalis , Glass Farget, Mussel, Skuffe Ramme: Medium density MDF Stained-Lakkert, Håndtak: Glass Klar, Ramme og front: Medium density MDF Finéred Nickel sheet, Ben: Resirkulert tre Heltre Finéred Nickel sheet

Vi sender til hele landet, sjekk nettbutikken vår eller kom innom butikken vår på Jessheim.
Tilstand Ny

Generell info

DINE MØBLER AS ble etablert november 2003, og har siden da levert møbler og interiørvarer direkte fra produsent, uten fordyrende mellomledd.

Besøksadresse:
Rådhusvegen 4, 2066 JESSHEIM
Tlf: 6790 4700 / 4720 1598

E-post: ordre@dinemobler.no
Nettbutikk: www.dinemobler.no
Facebook: "dine møbler"
Instagram: dine_mobler

Butikkens åpningstider:
Mandag: etter avtale (book tid hos vår interiørarkitekt) tirs-fre: 11-19 og lørdag: 10-16

Velkommen!

Rådhusvegen 4, 2066 Jessheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 195505644
Sist endret 23. apr. 2022 12:11

Rapporter annonse