Saturday U-sofa | Leveringsklar

Til salgs
7 500 kr
Stor og fin lounge-sofa i behagelig gråfarge. Med sine 3.30 m i bredden rommer den sannsynligvis alle du skal ha plass til. Bonus med armlene på den ene siden, noe ikke alle U-sofaer har.

Den lille sjeselongen på venstre side sett forfra utgjøres av en liten puff som settes inntil sofaen. Denne puffen kan også settes i den andre enden, ved armlenet på høyre side sett forfra, og sofaen blir dermed speilvendt. Alle sofaens puter er vendbare, noe som gjør at evt slitasje kan forebygges ved å snu på disse jevnlig.

Sofaens ramme er renset med Kärcher rensemaskin og gode produkter fra samme leverandør. Putetrekkene er avtakbare og vasket.

Mål:
Høyre: 259 cm
Bredde: 330 cm
Venstre sjeselong: 145 cm.
Tilstand Brukt

Generell info

Velkommen til en hyggelig handel hos Divano AS! Vi har et godt utvalg av brukte sofaer, enten de er renset/vasket eller omtrukket med nye trekk i herlig møbelstoff av god kvalitet. Sjekk gjerne ut butikken vår ved å søke "Divano AS" her på Finn.

Å kjøpe brukt er bra for både miljøet og lommeboka. Send oss gjerne en melding eller mail om visning, levering eller andre ting du lurer på. Meldinger via Finn havner i innboksen til mailadressen knyttet til din finnkonto.

Vi kan som oftest tilby levering allerede samme dag til Oslo, Akershus, Vest- og Østfold. Kan også ordne frakt til andre deler av landet.

Sofaene våre selges "som de er". Annonserte priser er ink MVA.

Stanseveien 40, 0976 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 194820611
Sist endret 28. des. 2021 19:48

Rapporter annonse