HAY Sofa, Mags 3-seter Kombinasjon 4 Venstre Armlene, Tekstil: Hallingdal 130

Til salgs
35 096 kr
Nye HAY Mags Sofaer ventes til lager uke 44. Bestill nå og sikre deg denne modellen for levering før jul.

Fraktfritt levert!

Flere modeller av den populære Mags-serien på lager.

Mags-serien fra HAY er designet for maksimum komfort og med et minimum av detaljer. Mags sofaen sørger for det sterke estetiske preget gir et langvarig inntrykk. Laget med utmerket komfort og kvalitet som mål, er den bygget opp med en solid underkonstruksjon med slitesterkt og høy tetthetsskum, og en indre polstring som sørger for en lang levetid. Den lave rammen gir en følelse av lounge, og de dype setene med de myke armlenene gir et mer åpent og gjestmildt område.

Trykk på link til nettbutikk for mer informasjon eller ønske om bestilling.
Tilstand Ny

Generell info

Vi har åpent mandag - fredag kl. 0800-1600. Pris baseres på henting hos oss, for øvrig rimelige fraktavtaler dersom man ønsker varen levert. Evt. om man ønsker varene montert ordner vi også det. Ta kontakt for nærmere avtale om henting/levering.

Hos Kjellmann skal det være enkelt å gjøre en god handel. God kundeservice er en selvfølge hvor vi tilbyr produkter hovedsak merkevarer fra kjente produsenter hvor design tilfredsstiller god kvalitet.

Vi er en bedrift med stor spennvidde fra det å prosjektere kontorlandskap hvor ofte design, funksjon, form og farge er en viktig faktor for å få et bra arbeidsmiljø til det å tilby møbler for kontor og det private hjem.

Vår mailadresse: support@kjellmann.no

Hvamstubben 17, 2013 Skjetten

Annonseinformasjon

FINN-kode 194691013
Sist endret 18. sep. 2021 11:27

Rapporter annonse

Trygg på FINN