Treningssykkel inSPORTline inCondi UB60i *LAGERTØMMING*

Til salgs
5 499 kr
Treningssykkel inSPORTline inCondi UB60i

Ser du etter en solid, men likevel ganske kompakt maskin for å motivere tilstand og styrke bena, designet for hele familien? Liker du moderne teknologi og vil gjøre treningen mer attraktiv? Her er du på rett adresse!
Treningssykkelen inSPORTline inCondi UB60i er egnet for hjemmebruk. Høy treningseffektivitet sikres av et 7 kg svinghjul og et stille magnetisk bremsesystem som kan gjøre dette svinghjulet justerbart til 32 vanskelighetsnivåer. Og takket være virkelig minimal støy kan hele familien se på TV i ett rom og bruke treningssykkelen uten å forstyrre noen.
Den største fordelen er den generelle kvaliteten på behandlingen. Takket være det robuste karosseriet og høykvalitetsmaterialer er det garantert høy stabilitet og en høy lastekapasitet på opptil 150 kg. Samtidig kan den også brukes godt av høye brukere.
Nøkkelegenskaper:

Stabil ramme
BeltDrive-system for jevn kjøring
3-delede veiv med mekanisk innkapslede lagre og standard pedaltråkk
Justerbart ergonomisk sete
mulighet for å koble til flere applikasjoner
Kinomap ( Android / iOS )
iC + -trening ( Android / iOS )
Fit Hi Way ( Android , alternativ lenke )
Bakbelyst LCD-skjerm
WATT-program: maskinen øker eller reduserer motstanden slik at brukeren utfører den innstilte ytelsen (for eksempel øker motstanden når du reduserer tråkket)
Cardio (HRC-program): motstandsjustering for å holde brukerens hjertefrekvens i ønsket rekkevidde
Displayet viser: treningstid, tilbakelagt distanse, puls, hastighet, forbrente kalorier, RPM
Tilstand Ny

Generell info

Treningsmesteren er en av de største aktørene på nett på treningsapparater og treningsutstyr. Vi fører følgende produktgrupper: Treningsapparater, Crosstrainer, romaskiner, spinning, tredemøller, vibrasjonsmaskiner, styrkeapparater, treningsutstyr, elektroniske apparater, løping, små apparater, sport, basketball, ballspill, kampsport, yoga , leker og spill.

En fellesnevner for vår virksomhet er at de produkter vi markedsfører, skal ha høy kvalitet og at du som kunde skal være sikret et godt kjøp og god service.

Kundesenterets åpningstider:
Mandag – Fredag – 10.00-16.00
Lørdag / Søndag – Stengt

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 194651753
Sist endret 22. sep. 2021 14:43

Rapporter annonse