Best pris på ny - RollerMouse Pro3 - alltid på lager

Til salgs
2 049 kr
Ny i eske rett fra lager RollerMouse Pro3
Større komfort og bedre kontroll!
RollerMouse Pro3 er utviklet for krevende oppgaver hvor det er nødvendig med repetitive bevegelser. Pro3 er det riktige valget for dem som bruker en mus i lange perioder av gangen hver dag – enten på jobb eller hjemme. Pro3 befinner seg under tastaturet. Det betyr at man ikke trenger å strekke seg etter musen. Dermed blir det mindre belastning for kroppen fra nakken til fingrene. Bredden på RollerMouse gjør at den passer spesielt godt til standard eller utvidet tastatur og gir større komfort når man bruker tastaturet. Rollermouse Pro3 lar deg jobbe raskere og mer komfortabelt.

Justerbare funksjoner.
Pro3 har en rekke nyttige funksjoner. For eksempel kan man kopiere og lime inn med ett enkelt klikk, musen har 3 forskjellige moduser, og det er mulig å tilpasse klikkekraft og markørhastighet. Velg mellom ti markørhastigheter fra 600–2400 ppt ved å bruke knappen for markørhastighet, som er plassert midt på musen. Blå lys markerer hvilken markørhastighet du har musen stilt inn på, fra lavest til høyest. Du kan justere hvor hardt du må trykke for å utføre et museklikk. Bruk regulatoren for klikkekraft, som du finner under RollerMouse Pro3. Reguler til du finner det nivået som passer best.
Nytt utseende.
Aluminiumfundament gjør at musen ikke sklir. Håndleddsstøtte i kunstskinn hele veien som heller ned mot musen. Scrollhjulet er glattere, noe som gjør det enklere å bruke og navigere over skjermen. RollerMouse Pro3 leveres med rør som settes inn på midten av enheten, og som er dekket med gummi for å holde RollerMouse Pro3 i en fast og stødig stilling. Jo mer stødig Rollermouse Pro3 ligger på bordet eller pulten, desto lettere er det for deg å finne de riktige knappene og beholde den arbeidsstillingen du foretrekker.

Vekt 0,67 kg
Dimensjoner 488 mm x 99 mm x 29 mm
Fargevalg Svart
Scrollhjul Ja
Knapper 8 knapper (5 programmerbar)
End detection Ja
DPI 600/2400
OS OSX, Windows
Tilkobling USB
Driver Tilgjengelig på supportsiden
Plug-and-play Ja
Type Annet
Tilstand Ny

Generell info

Ny i eske | Fri frakt | 2 års garanti | Faktura for virksomheter med spesifisert mva.

Lilleakerveien 4a, 0283 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 194102401
Sist endret 2. feb. 2021 15:44

Rapporter annonse