Achielle Ernest

Til salgs
41 000 kr
Retro men fullstappet med moderne teknologi!

Achielle Ernest har utseende til en retro bysykkel, men under utseendet skjuler det seg et top moderne motorsystem fra shimano samt et elektrisk girsystem fra Shimano Alfine. Sykkelen er designet med komfort som hovedfokus. Rammeprofilen er designet for å gi deg mest mulig oppreist sittestilling for økt komfort og oversikt over omgivelsene. Setet fra Brooks har god fjæring for å gi deg best mulig demping ved ujevnheter i asfalten eller fortauskanter.


Achielle Ernest kommer med en Shimano Steps E6100 motor. Motoren har 60nm dreiemoment. Det gir deg god fart i bratte bakker, enkel akselerasjon ut av lyskryss og sterk drahjelp til eventuell last du skulle ha på bagasjebrettet. Steps E6100 er 20% mer energibesparende enn lillebroren Steps E6000. Den er en av de letteste motorene på markedet i sin kraftklasse. Motoren veier bare 2.88kg, det gir en veldig lett og håndterbar El-Sykkel. Batteriet er et Shimano 504 wh rammemontert batteri. Det har en rekkevidde på opptil 85km. Realistisk rekkevidde kan variere basert på terreng, forhold og valgt assistansenivå.


Computeren som er satt på har simplisitet som hovedfokus. Det har en rekke nyttige funksjoner. Det innebærer blant annet distansemåler, tidsmåler, klokke, estimert rekkevidde, og gjenværende batterikapasitet. Sykkelen kommer med systemintegrerte front og baklys som tilfredsstiller norsk lov. Disse styres med noen tastetrykk fra computeren. Innebygget i systemet er det også walk-assist. Det innebærer at motoren gir svak assistanse uten at du trenger å rotere pedalene for å assistere deg ved trilling av sykkelen. Dette styres fra computeren. Du kan koble til Shimano sin E-tube Smartphone app for mer detaljert info og diagnostikk av sykkelen.


Achielle Ernest er utstyrt med Shimano Alfine 8 elektrisk innvendig nav gir med støtte for automatisk giring som tilpasser seg ditt sykkelmønster. Alfine 8 krever minimalt av vedlikehold og er perfekt for deg som vil ha en bysykkel som alltid skal være klar for bruk under alle forhold. Sykkelen blir levert med hydrauliske skivebremser fra Shimano. De gir god og komfortabel bremsefølelse med kort stopplengde.


Achielle har utstyrt sykkelen med alt det tilleggsutstyret du måtte trenge til en klassisk bysykkel. Det innebærer støtte samt bagasjebrett foran og bak med mulighet for sidevesker. Sykkelen kommer ferdig utstyrt med systemintegrerte lys som tilfredsstiller norsk lov. Disse styres enkelt fra computeren. Sykkelen har skjermer foran og bak for å beskytte deg på våte dager.


Besøk vår butikk i Oslo for prøvekjøring da vel!


Spesifikasjoner:

Motor: Shimano Steps E6100
Dreiemoment: 60nm
Batteri: Shimano 504 wh
Gir: Shimano Alfine 8
Bremser: Shimano Hydrauliske skivebremser
Computer: Shimano Steps E6010
Lys: Systemintegrerte front og bak
Dekk: Schwalbe Fat Frank
Skjermer: Integrert i ramme
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Bike Brothers Oslo AS

Pilestredet, 47B, 0350 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 193978759
Sist endret 10. feb. 2021 14:26

Rapporter annonse