Video

AXKID ONE - Bakovervendt til 23 kg - gjør et KUPP!

Til salgs
6 490 kr
Vi matcher alle våre konkurrenters priser og selger nå denne bestselgeren til elleville pris til lageret er tømt

Kom gjerne til vår butikk og få med deg setet når du er her!!

Kom innom og prøv dette revolusjonerende setet som setter en ny standard for bilstolens sikkerhet. Vi hjelper deg gjerne med montering, parkering rett utenfor butikken.


Axkid ONE setter en ny standard for bilstolens sikkerhet. Det er det eneste bakovervendte ISOfix-setet i verden som er i-Size godkjent opptil 125 cm / 23 kg, noe som betyr at barnet ditt kan reise bakovervendt i opptil 2 år lenger enn i eksisterende ISOfix-seter på markedet. Å reise bakovervendt er opptil 5 ganger sikrere for barn helt opp til 6-7 år.

Axkid ONE er bygget med en ny og innovativ design som bruker aluminium og herdet stål for å danne en lett sikkerhetsramme som fungerer som en beskyttende kokong. Selve setet er bygget i støtdempende materialer for å minimere styrkekrefter ved slag. Vi la også til ventilasjonshull i setet for å holde barnet ditt kjølig i de varme sommermånedene. Hele setet veier under 10 kg slik at eldre og tyngre barn kan reise bakover helt opp til 7 års alder.

Axkid ONE er montert på skinner (pat. I påvente) slik at setet kan justeres frem og tilbake med bare en hånd opp til 30 cm. Denne unike funksjonen løser tidligere ulemper med bakovervendte seter. Det er lettere å installere barnet ditt i setet ettersom vinkelen er bredere. For eldre barn kan sikkerhetsrammen fungere som et håndtak, slik at de lett kan klatre inn og ut selv. Ingen behov for svingbare funksjoner. Eldre barn kan reise komfortabelt opptil 7 år eller 125 cm, og den store utformingen av antirotasjonsstangen gjør at de får ekstra benplass sammenlignet med andre seter i markedet. Takket være skinnemonteringen er det enkelt å gi passasjersetet ekstra plass når det trengs uten å fjerne setet fra bilen, bare skyv setet tilbake mot baksetet. Ingen andre seter på markedet har disse funksjonene.

Axkid ONE er utstyrt med Sleepwell System slik at setevinkelen kan justeres helt til 42 grader.

•Tryggeste ISOfix bilstol vi bygget – Bare bakovervendt ISOfix-sete på markedet som er godkjent opptil 125 cm eller ca. 7 år. (I-Size)
•Ett bilsete gjennom barndommen – Axkid One kan brukes fra dag én helt opp til 7 års alder. •Ingen grunn til å kjøpe mange bilstoler. (krever ekstra pute – Axkid One Plus)
•Markedets beste benplass – Axkid ONE er romslig og det justerbare setet gir mer benplass og enkel tilgang til barnet ditt.
•Enkel å bruke – den nye skyvekonstruksjonen på skinner gjør det enkelt å installere barnet ditt.
•Innovativt lett design – veier 30% mindre enn andre bilstoler på markedet og bygget med mindre plast.
•Garantert rask og sikker installasjon – bare klikk på ISOFIX-kontaktene, brett støttebenet ut og slipp antirotasjonsfeltet, så er du klar.
Tilstand Ny

Generell info

Åpningstider i butikk:

Mandag: 10 - 15
Tirsdag: 10 - 15
Onsdag: 10 - 15
Torsdag: 10 - 19
Fredag: 10 - 16
Lørdag: 10 - 15

Prost Stabels vei 8
2019 Skedsmokorset

Prost Stabels vei 8, 2019 Skedsmokorset

Annonseinformasjon

FINN-kode 193873631
Sist endret 7. apr. 2022 10:21

Rapporter annonse