Merida Ninety Six XT - L - Utstillingsmodell Stavanger SOLGT

Til salgs
Rå stimaskin selges til rå pris. "Vinneren" av Ultrabirken

Merida Ninety Six er rundbanemaskinen til Merida, men kan brukes til så mye mer! Låser du av demperne, er den pinne stiv og suser av gårde på grusveier. Åpner du demperne, merker du at første sti til høyre, alltid er tilgjengelig!

Xt edition leveres med en CFA karbonramme, som er svært responsiv og utviklet for konkurranse-teamene til Merida. Den tåler masse juling og er satt opp med ca 100mm vandring foran og bak.

Sykkelen leveres med det nye Shimano XT 1x12 girsystemet, og Shimano XT-bremser gir masser av bremsekraft.

Fox 32 Rythm Float foran og Fox Performance Elite Float gir god kontroll i terrenget, og gir en god plattform for masse morro. Demperne kan også "låses" av fra styre, slik at du nærmest får en hardtail når du ønsker!

Merida Expert hjulsett med Shimano SLX micro-spline nav gir en superkombo av holdbarhet, stivhet og vekt. Maxxis Ikon 2.2 foran og bak, gir en god miks av grep, og rullemotstand.

Ninety Six XT er en svært kapabel terrengsykkel, som passer like godt til grusveier i marka, som på stier og rundbaneløyper, samt ultra-birken.

Sykkelen står i Stavanger og venter på deg;) Ønsker du å få den tilsendt, ordner vi selvfølgelig det!

Fulle specs
https://www.merida-bikes.com/nb-no/bike/540/ninety-six-9-xt

terrengsykkel stisykkel markasykkel grussykkel merida birkensykkel rittfulldemper 100mm F
Sykkeltype Fulldemper
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker, Vækrøveien 203 A eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx!

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Åpningstider
Mandag-Torsdag 7-17
Fredag 9-15

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 193501443
Sist endret 17. feb. 2021 15:06

Rapporter annonse