INAKTIV

Merida Silex 7000 - M - 2 igjen! Lysaker - SOLGT!

Til salgs
Vi selger ut utstillingsmodeller fra Lysaker!

Tiden hvor den halvtunge terrengsykkelen utgjorde altmulig-sykkelen er forbi. Nå er det grussykkel som gjelder, og Silex er Merida sitt svar på sykkelen du (nesten) kan bruke til alt, hver dag, hele året. Treningstur i marka, pendlersykkel til og fra jobb, fisketur på fjellet eller langtur i helgene – Silex tar alt.

Da Merida designet Silex, valgte de en litt annen tilnærming enn de fleste andre merker. I stedet for å tenke en klassisk cyclocross med litt flere festemuligheter, valgte Merida å tenke helt nytt. Hvordan kombinere landeveisykkelens egenskaper, med commuter-sykkelens avslappede sittestilling og terrengsykkelens kontrol og fleksibilitet. Resultatet ble en grussykkel, med et langt overrør, høy og oversiktig sittestilling, kort stem for god kontrol, kombinert med en stiv og komfortabel ramme, store dekk og masse festemuligheter – en helt rå alt-mulig-sykkel!

Silex 7000 blir levert med Merida sin CF2 karbonramme, som gir plenty med komfort, uten å kompromisse på stivhet og handling. Sykkelen er satt opp med mulighet for både 650b(27.5") dekk, og smalere 27/28" grus og landeveissdekk, med plass til fulle skjermer foran og bak. Silex kommer levert med 700-dekk, som gir en super kombinasjon av lav rullemotstand, og godt grep på både asfalt og grus.

Festemuligheter for styrevesker, sidevesker foran og bak, opptil 3 flaskeholdere, mulighet for integrert bagasjebrett, og plass til piggdekk vinterstid. Kommer med karbongaffel for ekstra komfort og kontroll.

Silex 7000 er utstyrt med det nye Shimano GRX gruppesettet, medhydrauliske skivebremser for optimal kontroll og stoppekraft. Fulcrum Racing Expert-hjulsettet er utviklet med tanke på lav vekt og stivhet, samt at det tåler en støyt.

Silex er en super allroundsykkel, som like godt tar deg til jobb på asfaltveier, som treningsturene i marka! Kom innom oss på Lysaker eller Røa og sjekk ut utvalget vårt av sykler, og ta en prat med en av våre sykkeleksperter. Velkommen til Bikefixx!

For fulle specs, sjekk ut: https://www.merida-bikes.com/en/bike/664/silex-7000


Gravelsykkel Grussykkel Grus Sykkel Cyclo Cross Cyclocross Sykkelkross Landevei Merida Silex Shimano GRX
Sykkeltype Annet
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx.

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Åpningstider
Mandag-Torsdag 7-17
Fredag 9-15

Bike Fixx Røa
Vækrøveien 203 A
Mandag til Fredag 7-16
Lørdag 10-15

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 193500112
Sist endret 16. feb. 2021 12:28

Rapporter annonse