Malepusen Lilli fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Lilli er en vakker liten malepus på snart et halvt år. Hun har det nydeligste lille ansiktet med babyrosa snute og ører. Hun har en lettstelt og deilig myk kritthvit og grå pels.

Så snart vi snakker til henne maler hun høylytt. Hun er oppvokst med sin mor og fem søsken. Hun dilter etter oss og vil gjerne være med der det skjer noe. Hun er glad i kos og oppmerksomhet og liker seg godt på sofaen sammen med menneskene. Lilli elsker føtter. Hun liker å gnikke seg og legge seg på menneskenes føtter. Og hvis det klør litt i de nye tennene som kommer så kan det være deilig å tygge litt også.

Hun kommer stadig opp på fanget for kos og klapp. Favorittplassen er på sofaen, eller i sengen og da ligger hun fornøyd inntil oss og ruller seg rundt mens hun maler.

Lilli er en nysgjerrig pus. PC og skjerm er så gøy å utforske! Og TV da. Når vi ikke finner henne er det fordi hun har funnet et nytt sted å utforske. Som oppå klesskapet eller under peisen. Lilli er en mester på gjemsel og tenker ikke på at fostermor blir stresset når Lilli er sporløst borte.

Lilli er en pratsom liten pus. Hun sier ifra hvis noen lukker døren og hun ikke får komme inn, og hun svarer ofte når fostermor spør henne om noe. Hun har skjønt at det er en sammenheng mellom dørhåndtaket og det at døren går opp, så det er mulig hun lærer seg å åpne selv snart. Foreløpig hopper hun opp men treffer ikke helt.

Lilli er ikke vant med barn under 10 år. Hun kan skvette av nye lyder og brå bevegelser. Hun vil nok trives best i et rolig hjem uten små barn.

Hun liker veldig godt kos og lek og er glad i mat, så hun kommer når vi rister med snacksposen eller finner frem laserpennen. Hun sniker seg optimistisk innpå familiens gamle katt stadig vekk i håp om å få lov å kose litt med ham.

Lilli er en sjarmerende pus som fosterfamilien har blitt veldig glad i. Kanskje hun kan være den rette for deg?

Lilli er født 15.07.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4323 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 192936658
Sist endret 6. jan. 2021 13:48

Rapporter annonse